Vier samen kerst met TivoliVredenburg

De kerst countdown is inmiddels ten einde gekomen! Ontzettend bedankt aan iedereen voor de enthousiaste reacties, de inspirerende aanmeldingen en natuurlijk onze fantastische partners: Het Gegeven Paard, Kitchen Bar Danel, Plato Utrecht, Excelsior Recordings, Bud, AB Inbev, Studio Pandora, toiletdame Sannie en dittbags.

Jullie deden massaal mee en daar kwamen erg mooie reacties uit, bedankt!

We kijken er naar uit om jullie weer in ons pand te mogen ontvangen.

Music Sounds Better With You!

TIVOLIVREDENBURG’S KERST COUNTDOWN

We maken van de lockdown een countdown! Want ook nu we elkaar even niet kunnen zien, tellen we graag samen met jou af tot kerst. Tot en met 24 december presenteren we hier dagelijks een nieuwe winactie. Van korting op een concertbezoek of een paar TivoliVredenburg sokken, tot een privétour backstage of een lunch voor twee met uitzicht over de stad.

Wat we precies verloten is een verrassing. Iedere dag om 12:00 uur verschijnt de nieuwe winactie op deze webpagina, je hebt dan 24 uur tijd om te reageren en kans te maken. Extra leuk: er zijn vaak meerdere winnaars! Dus, tel je samen met ons af?

KERST PLAYLIST

De feestdagen zijn niet compleet zonder de enige echte TivoliVredenburg kerst-playlist! Een fijne mix van verschillende nummers, van Billie Eilish en Froukje, tot Free Nationals en The Beach Boys. Zelfs Billy Mack maakt een verschijning! Een klein cadeautje van ons, voor jou. Veel luisterplezier!