Kensington Unplugged

Kensington geeft drie exclusieve unplugged-concerten in onze Grote Zaal op 14, 15 en 16 september 2021!

Voor het Utrechtse viertal werd alles de afgelopen jaren groter: hun geluid, hun concerten en hun successen. Groter dan een optreden in de Johan Cruijff ArenA (2018) kon echter niet, dus ging de band terug naar de intimiteit van hun begindagen. Hun laatste studioalbum Time (2019) namen ze op in een blokhut in de bossen van Canada en het is niet toevallig dat de akoestische nummers (zoals het emotionele Uncharted) de meeste impact hebben. In september 2021 hoor je Kensington uitgekleed, maar warmer dan ooit!

Klik hier voor de ticketlink

Om dit programma te bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand gehouden wordt. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Testen voor Toegang.

Concerten verplaatst naar 2021

De concerten zijn verplaatst naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Vanwege de omvang van ons programma kan het enige tijd duren voordat je deze e-mail ontvangt. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.