Naar agenda

Concertbezoek

Hoe laat begint en eindigt mijn evenement?

Voor actuele aanvangstijden raden we je aan om op de dag van het evenement onze website te raadplegen. Wij kunnen niet garanderen dat een evenement exact op hetzelfde tijdstip begint als aangegeven, dit hangt af van het verloop van het evenement en soms van de artiest. Op alle tickets staat de aanvangstijd vermeld. Dit is de aanvangstijd van het hoofdprogramma, behalve wanneer er een voorprogramma is. In dat geval begint het hoofdprogramma later. Voorprogramma’s kunnen tot enkele dagen voor het concert bekend worden gemaakt. Bij een groot gedeelte van de klassieke concerten wordt er een inleiding gegeven. Zowel de aanvang van de inleiding als de start van het concert staan vermeld op het ticket. De lengte van een evenement wordt bepaald door de artiest en de avond zelf, wij kunnen daarom niets zeggen over de exacte eindtijd.

Kan ik geld pinnen? Met pin, cash of munten betalen?

Bij alle barren is het mogelijk om met cash en pin te betalen. Je kunt ook contactloos pinnen als je een nieuwe bankpas hebt met een NFC-chip.
We werken bewust niet met munten, omdat we dat klantonvriendelijk vinden.
In ons café Het Gegegeven Paard is het alleen mogelijk om met pin te betalen.

Verkopen jullie oordoppen?

Bij de garderobes en bij de barren is gratis gehoorbescherming verkrijgbaar, maar je kunt ook oordoppen van het merk Thunder Plugs kopen voor €3,- bij de automaten naast de garderobes.. TivoliVredenburg ondersteunt de I Love My Ears campagne omdat we het belangrijk vinden dat je niet alleen nu van goede muziek kunt genieten, maar over twintig jaar ook nog. Verzorg je oren daarom goed. Op deze site vind je een aantal handige en makkelijke tips over hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen terwijl je toch van de muziek geniet.

Waar kan ik terecht voor een hapje en een drankje?

Een hapje eten voordat je naar een concert gaat? Borrelen na afloop van een concert? Of een drankje drinken voordat je de nacht ingaat? Je bent van harte welkom in Het Gegeven Paard; ons grand café op de begane grond, of bij ons Frans restaurant Danel, aan de singel.

Waar kan ik overnachten?

Na een concert of dansavond niet naar huis? Geen zin om de BOB te zijn? Of, wil je genieten van al dat andere leuks dat Utrecht te bieden heeft? Utrecht heeft veel keuze in hotels en hostels in verschillende prijscategorieën. Bijvoorbeeld Grand Hotel Karel V het Apollo Hotel, beiden zeer dicht bij TivoliVredenburg en Utrecht Centraal gelegen. Is je budget kleiner? Dan is Hostel Strowis of StayOkay op de Neude een aanrader. Wij zijn zelf ook erg fan van AirBnB.

Bij welke ingang moet ik zijn?

TivoliVredenburg heeft drie (hoofd)ingangen: ingang Oost (aan de kant van het Vredenburgplein), ingang West (aan de kant van het station) en ingang Noord (aan de kant van de busbaan). Op de dag/avond zelf wordt (middels signing) duidelijk bij welke ingang je moet zijn.

Waar vind ik de zaalplattegronden van Grote Zaal, Hertz en de andere zalen?

De zaalplattegronden vind je op deze pagina.

Is de garderobe bewaakt en zijn er kluisjes?

Iedere zaal heeft een eigen garderobe, die te bereiken is vanaf het moment dat de deuren opengaan. Jassen en tassen kunnen hier gratis opgeborgen worden, want de kosten voor de garderobe zijn inbegrepen in de ticketprijs. Hierop kunnen enkele uitzonderingen zijn, zoals onze wekelijkse dansavond Pop-O-Matic, gratis programma zoals onze lunchpauzeconcerten en bij verhuur van de zaal. Tevens zijn er kluisjes aanwezig voor € 2,- waar meerdere items in passen.

Mag ik (professionele) foto's maken?

Het is niet toegestaan zonder toestemming professionele foto-, video- en audio opname apparatuur mee naar binnen te nemen. Consumentencamera’s worden wel toegestaan. Onder professionele foto- en film apparatuur verstaan wij toestellen met verwisselbare lenzen of spiegelreflex camera’s. Zie ook punt 15 van onze Huisregels. Sommige artiesten hebben liever niet dat je foto's neemt, wanneer dit het geval is zullen we dat op de avond zelf communiceren.

Ik ben jonger dan 18, en nu?

Bezoekers jonger dan 18 jaar hebben na 23:00 uur geen toegang (tenzij anders vermeld op de eventpagina). Bezoekers jonger dan 18 jaar wordt geen alcoholische drank geschonken. Voor het zelfstandig bezoeken van evenementen (zonder begeleiding van een meerderjarige) hanteren wij een minimum adviesleeftijd van 14 jaar (tenzij anders vermeld op de eventpagina). Voor het bezoeken van klassieke concerten (waaronder de gratis lunchpauzeconcerten) wordt een minimumleeftijd van 8 jaar gehanteerd.

Ik ben iets verloren in TivoliVredenburg, hebben jullie het gevonden?

Ben je na je bezoek aan TivoliVredenburg iets verloren of kwijt? Onze receptie beheert alle gevonden voorwerpen via de zoekmachine iLost. Hier kun je op zoek naar jouw voorwerp. Het kan zijn dat we nog niet alle gevonden items hebben toegevoegd. Onze receptie is ook telefonisch bereikbaar op 030 - 7606777.

Mag/kan ik roken in TivoliVredenburg?

Roken is alleen toegestaan op de daarvoor aangegeven plekken. We hebben tijdelijke mobiele rookruimtes en diverse rookbalkons. Definitieve rookruimtes worden nu ontworpen en worden z.s.m. ingericht. Het is mogelijk om in TivoliVredenburg sigaretten te kopen.

Ik ben slechthorend, en nu?

Er is de mogelijkheid gebruik te maken van een Phonak hanger die communiceert met het gehoorapparaat. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, kun je dit bij aankomst aangeven bij de garderobemedewerker. Zij zorgen er dan voor dat je de hanger krijgt, zodat je gebruik kunt maken van het Phonak FM-systeem. Het systeem is alleen beschikbaar voor Grote Zaal en Hertz. Om gebruik te maken van het systeem, dient je eigen hoortoestel op de T- of MT-stand te worden gezet. Niet elk hoortoestel heeft echter een ontvanger, het is dus niet altijd mogelijk om je gehoorapparaat te koppelen aan een Phonak. Als uw hoortoestel geen T-of MT stand heeft kunt u een ontvanger + hoofdtelefoon bij de garderobe krijgen

Is TivoliVredenburg toegankelijk voor mindervaliden?

TivoliVredenburg is volledig toegankelijk voor minder validen. Het gebouw is echter zo groot, dat het handig is om een van onze medewerkers aan te spreken zodat hij of zij je naar de juiste locatie kan begeleiden. In de buurt van TivoliVredenburg bevindt zich een aantal parkeergarages met parkeermogelijkheid voor mindervaliden. Wij adviseren gebruik te maken van parkeergarage Rijnkade. Vanaf deze parkeergarage heb je minder last van de bouwput die zich momenteel naast ons bevindt. Je kunt bij de parkeergarage informeren over de beschikbaarheid van de plaatsen.

Waar kan ik als mindervalide parkeren?

Wij adviseren gebruik te maken van parkeergarage Rijnkade. Vanaf deze parkeergarage heb je minder last van de bouwput die zich momenteel naast ons bevindt. Je kunt bij de parkeergarage informeren over de beschikbaarheid van de plaatsen. Voor meer informatie verwijzen we je naar deze pagina.

Hoe kom ik naar TivoliVredenburg, De Helling, Leeuwenbergh of Geertekerk?

Voor een overzicht van deze informatie verwijzen we je naar deze pagina.

Andere vraag?

Zit je vraag hier niet tussen? Wellicht vind je je antwoord tussen de veelgestelde vragen over TicketsBereikbaarheid of Website. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op of stuur ons een bericht via Twitter of Facebook.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord