Naar agenda

Algemeen

Wat is TivoliVredenburg?

TivoliVredenburg is een ‘muzikale stad-in-een-stad’. Met vijf unieke zalen en meerdere horeca voorzieningen onder één dak, is ze het huis van en voor iedereen. Voor de Utrechter en de internationale bezoeker, voor jong en oud, voor de amateur en de professional. Ze biedt podium aan alle muzikale werelden: klassiek, popdancejazzfamilie en alles ertussen. Daarmee is TivoliVredenburg uniek in de wereld. Meer informatie? Lees onder andere over het gebouw en de zalen, over onze ambitie en onze geschiedenis.

Wat zijn de openingstijden?

Bekijk in het overzicht van onze openingstijden en contactgegevens wanneer je terecht kunt bij onze kassa, ons café Het Gegeven Paard en bij de overige locaties zoals De Helling en Leeuwenbergh.

Waar bevindt zich de kassa?

Onze kassa bevindt zich in de centrale hal op de begane grond (onder de houten trap tegenover de foto expositie). Hier kun je terecht voor tickets en meer informatie over TivoliVredenburg en de evenementen die hier plaatsvinden. Voor meer informatie over de openinstijden, het adres en onze contactgegevens verwijzen we je naar deze pagina.

Waar kan ik terecht voor een hapje en een drankje?

Een hapje eten voordat je naar een concert gaat? Borrelen na afloop van een concert? Of overdag met een kop koffie aan je studie? Je bent van harte welkom in Het Gegeven Paard; ons grandcafé op de begane grond.

Is er WIFI aanwezig?

Het gehele gebouw is voorzien van een open TivoliVredenburg WIFI netwerk. Zowel in onze zalen als in de tussenruimtes en ons café heb je toegang tot een uitstekende internetverbinding.

Kan ik een kijkje nemen in het gebouw?

Vanaf het nieuwe seizoen zullen er weer rondleidingen worden gepland. Wanneer de nieuwe data bekend zijn zullen ze in onze agenda verschijnen.

Hoe komt de omgeving rondom TivoliVredenburg eruit te zien?

TivoliVredenburg is onderdeel van de grootse Utrechtse plannen voor ontwikkeling van het nieuwe stationsgebied. Naast TivoliVredenburg wordt het Centraal Station, het Jaarbeursplein, Hoog Catharijne en het omliggende gebied verbouwd. Het uiteindelijke doel is om een nieuw centrum in Utrecht te realiseren waarin het nieuwe stationsgebied en de oude binnenstad weer één geheel zijn. Op de website van CU2030 over het stationsgebied Utrecht) is meer informatie te vinden over de verschillende plannen en de deelontwerpen.

Milieuzone?

Per 1 januari 2015 bevindt TivoliVredenburg zich binnen een milieuzone. Dat betekent dat diesels van voor 2001 niet meer legaal bij ons pand of in de expeditie kunnen komen. De daalsetunnel en rotonde aan het begin van de Amsterdamse straatweg vallen binnen de milieuzone. Meer informatie over de milieuzone is te vinden op de site van de gemeente.

Andere vraag?

Zit je vraag hier niet tussen? Wellicht vind je je antwoord tussen de veelgestelde vragen over TicketsConcertbezoek of Website. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op of stuur ons een bericht via Twitter of Facebook.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord