Steun TivoliVredenburg - TivoliVredenburg
Naar agenda

Steun TivoliVredenburg

TivoliVredenburg, een huis met alle muziekgenres, voor iedereen

In TivoliVredenburg draait het om de bezoekers en muziek. Alles is erop gericht om het publiek een onvergetelijke concertervaring te bieden van de entree, de verlichting, de akoestiek, de zaalinrichting, het centrale ontmoetingsplein tot het gastvrije onthaal. Of u nu komt voor een klassiek concert met Janine Jansen of voor een spetterend optreden van de rockband Soundgarden. TivoliVredenburg bouwt verder op de rijke muziektradities van muziekcentrum Vredenburg en Tivoli. We nodigen u uit om TivoliVredenburg mee te maken als begunstiger of partner.

Steun TivoliVredenburg

Achter de schermen werken wij hard aan nieuwe programma’s en projecten en verbeteringen in het gebouw. TivoliVredenburg kan uw steun goed gebruiken. Voor bijvoorbeeld de inrichting, educatieve middelen, bijzondere programma’s, innovatieve digitale publieksinformatie, de aankoop van concertvleugels en bewegwijzering zijn giften meer dan welkom. U kunt als particulier een persoonlijke bijdrage leveren in de vorm van een schenking of nalatenschap. Dit kan bovendien belastingtechnisch interessant zijn voor u.

Fiscale voordelen

TivoliVredenburg is een algemeen nut beogende instelling. Culturele ANBI’s betalen daarom geen schenkbelasting over uw gift of erfbelasting over ontvangen erfenissen. Donateurs van TivoliVredenburg hebben een extra belastingvoordeel omdat er een giftenatrek geldt.

Giften aan TivoliVredenburg mag u voor de berekening van uw aftrekpost verhogen met 25%. Deze verhoging mag u toepassen over een giftbedrag van maximaal € 5000,-.Voor de verhoging geldt een maximum van € 1250,-. Boven de € 5000,- blijft uw gift nog wel aftrekbaar, maar de verhoging van 25% geldt niet voor het bedrag boven de € 5000,-. 
Voorbeeld: stel, u schenkt € 1000,- per jaar. Dit bedrag mag u verhogen tot 125% (de multiplier), zodat uw aftrekpost € 1250,- bedraagt. Bij het toptarief van 52% krijgt u van elke € 1000,- dus in totaal € 650,- van de fiscus terug. Een gift van € 1000,- kost u € 350,-. Bij een meerjarige schenking gedurende vijf jaar is de schenking volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

We ontvingen dit jaar al diverse schenkingen, zoals een vijfjarige gift als bijdrage aan het educatieprogramma, een schenking aan onze beeldencollectie en schenkingen die werden opgenomen in ons instrumentenfonds.

Draagt u ook TivoliVredenburg een warm hart toe? Wij informeren u graag over de mogelijkheden of geven antwoord op uw vragen.

U kunt hiervoor contact opnemen met onze afdeling Development, via [email protected] of 030 7606735.

Wij zijn u zeer erkentelijk voor uw steun.

Meer weten?

Kijk dan ook op onze website: www.steuntivolivredenburg.nl.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord