Naar agenda

Onze ambitie

Muziek is waar het om draait

We zijn er voor iedereen die van muziek houdt. Of je nu van Pop, Dance, Klassiek, Rock, Wereldmuziek of Jazz houdt, wij zijn constant op zoek naar een bijzondere en onderscheidende muziekprogrammering. En voor iedereen creëren we de sfeer die daarbij hoort, in de zaal die daarbij hoort. Steeds weer bijzonder, steeds weer anders. TivoliVredenburg is er voor iedereen, van 2 tot 92.

Maatwerk is waar het om draait

Bijzondere optredens vinden is handwerk. Wij zien het als een ambachtelijk proces om continue de mooiste artiesten en musici te vinden en een sfeer te creëren waarin je je thuis voelt. Al ons personeel werkt met aandacht en liefde aan één doel: onze artiesten en onze bezoekers het zo goed mogelijk naar hun zin maken.

Jouw ervaring is waar het om draait

Wij hebben alleen bestaansrecht door de artiesten en het publiek die ons komen bezoeken. Ook in TivoliVredenburg proberen we je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken (vooraf, tijdens en na). We hopen dan ook dat je het ons laat weten als je ergens (on)tevreden over bent of als je iets anders met ons wil delen. Dit kan op verschillende manieren.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord