menu zoeken
Naar agenda

VSB Fonds

VSBfonds en het Connectprogramma

VSBfonds zet zich in voor een samenleving waaraan iedereen actief deelneemt, zich betrokken voelt en de kans krijgt zich te ontwikkelen. Het fonds ondersteunt mensen die zich daarvoor inzetten, die plannen hebben om anderen te inspireren, met elkaar in contact te brengen en hen bewust te maken van zichzelf en hun omgeving. VSBfonds is actief in de sectoren Mens & Maatschappij, Kunst & Cultuur en Beurzen. Binnen deze sectoren ondersteunt het fonds projecten met geld, kennis, ervaring en een professioneel netwerk.

TivoliVredenburg ontving twee donaties. Eén voor de technische inrichting van de cross-over zaal en één voor het Connect programma”. Martine Consten, senior adviseur donaties bij VSBfonds: “Wij willen dat zoveel mogelijk mensen genieten van kunst en cultuur. Daarom ondersteunen wij projecten die intensieve ontmoetingen met verschillende kunstsoorten mogelijk maken.”

Connect biedt educatieve programma's voor jong en oud, participatieprojecten, innovatieve programmeringsformats en cursussen, allemaal gericht op het verdiepen van de concertervaring of het bereiken van nieuwe publieksgroepen. Via muziek wil TivoliVredenburg mens en maatschappij in beweging brengen, ontmoetingen tot stand brengen, inspireren en creativiteit stimuleren.

Martine Consten: “Connect sluit perfect aan op ons educatiebeleid én op ons beleid inzake publieksbegeleiding. Dit project is aantoonbaar gericht op een beter begrip van de kunsten. Kennismaking en beleving van de kunsten moet hierbij altijd het uitgangspunt zijn. Daarnaast zorgt het programma voor een drempelverlagende, meer aangename en intensere ervaring van de bezoeker aan TivoliVredenburg. Een mooi voorbeeld van een project waarin publieksbegeleiding centraal staat. En dat is wat wij als VSBfonds willen stimuleren”.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord