menu zoeken
Naar agenda

Fonds 21

Fonds 21 maakt ondernemende, culturele en bijzondere sociaal-maatschappelijke initiatieven mogelijk. Het Fonds steunt spraakmakende grote en kleine projecten op het gebied van Kunst & Cultuur en Jongeren & Maatschappij. Zo biedt Fonds 21 aanvragers de kans om hun ambities te verwezenlijken.

TivoliVredenburg kreeg een bijdrage van € 72.500 voor het ontwikkelen van nieuwe concertformats om daarmee nieuw en jong publiek naar klassieke concerten te brengen.

In 2014 breng TivoliVredenburg 13 nieuwe concerten met wisselende formats. De ene keer met een host, de andere keer met uitleg.

Nieuwe wegen zoeken, dat is de missie. Tivoli en Vredenburg gaan samen, twee werelden komen bij elkaar. Muziek is de  taal, maar de vorm is soms zo verschillend. En juist door die vorm is er een drempel. TivoliVredenburg heeft onderzocht wat het publiek anders wil en gaat daar het komende jaar mee experimenten.

Wat doen we dan anders? Geen dresscode (ook niet voor het orkest), we beginnen iets later, de musici introduceren kort wat ze gaan spelen, en waarom, je biertje mag mee naar binnen, dj St. Paul is onze host, visuals ondersteunen het verhaal van de muziek en verder laten we de muziek spreken.

https://piecesoftomorrow.nl

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord