Eten & Drinken - TivoliVredenburg
Naar agenda

Eten & Drinken

cafe het gegeven paard restaurant danel utrecht

Wil je voor of na een concert nog wat drinken en of proeven, of ben je gewoon gezellig op stap? Dan kun je terecht bij ons grand café Het Gegeven Paard en/of bij ons Franse restaurant Danel.

Danel

Aan de singel onder het dak van TivoliVredenburg bevindt zich ons Franse restaurant Danel. Op de hoek van TivoliVredenburg bij de Vredenburgkade en de Hollandse Toren bieden wij je al het lekkers dat Frankrijk te bieden heeft.

Hier kun je genieten van een goed glas wijn met bijvoorbeeld een oester of een van de vele andere kleine gerechten die je samen kunt mixen en matchen. Of je nu zin hebt in een uitgebreid diner of slechts een klein hapje na een concert of koopavond, Danel biedt de mogelijkheid om dit geheel zelf in te vullen. Ben je nieuwsgierig naar wat onze chefkok allemaal bereidt? Reserveer dan onze chef’s table met uitzicht op de grote open keuken.

In het weekend is Danel vanaf 12.00 geopend en kun je er ook lunchen. Een concert op zondagmiddag? Maak je bezoek aan TivoliVredenburg compleet met Lunch op Zondag arrangement bij Danel. Kijk hier voor meer informatie over het luncharrangement.

Les Bulles: elke zondag onbeperkt bubbels in Danel

Dat heerlijke weekendgevoel zo lang mogelijk vasthouden? Kom dan vanaf 18 februari elke zondag naar Les Bulles in Danel! Van 14.00 tot 17.00 uur kun je bij Danel onbeperkt bubbels drinken met bijpassende bites voor slechts €25,- p.p. Leuk als afstudeerborrel, uitje met vriend(inn)en, cadeau voor je moeder of gewoon, omdat het zondag is!

Bezoek ook: www.danel-utrecht.nl

Het Gegeven Paard

Binnen TivoliVredenburg en op het terras aan de Singel bevindt zich grandcafé Het Gegeven Paard. Dit café in hartje Utrecht is zeven dagen per week open, voor zowel de bezoekers van TivoliVredenburg als voor alle andere liefhebbers van lekker eten en drinken in een aangename ambiance.

Hier kun je genieten van een lunch of diner of cocktails proeven van de uitgebreide cocktailkaart, ook is er een breed assortiment aan gins & whisky’s en heerlijke bieren.

Bezoek ook: www.cafehetgegevenpaard.nl

 

Vacatures

Voor zowel Het Gegeven Paard als Danel zijn wij op zoek naar horecatoppers in diverse functies (bar, bediening, keuken en spoelkeuken).

Wil jij een van onze gezellige teams komen versterken? Kijk dan op de vacaturepagina’s van Het Gegeven Paard en Danel.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord