Naar agenda

CJP & Jongerenkorting

Kom sprinten in TivoliVredenburg!

Jonger dan dertig jaar? Dan kan jij voor maar € 12 een sprintkaart kopen. Sprintkaarten zijn beschikbaar voor de meeste klassieke concerten en een deel van de jazzconcerten in TivoliVredenburg. Kaarten zijn te koop vanaf 10.00 uur op de dag van het betreffende (natuurlijk niet-uitverkochte) concert, aan de kassa of online. In het geval van ochtend- of middagconcerten geldt dat sprintkaarten 24 uur van te voren beschikbaar zijn.

Voor een klein aantal concerten is de sprintregeling niet van toepassing. Check online of de prijsoptie in het bestelsysteem vermeld staat, of bel even met de kassa: 030 - 2314544. Tip: met zoekwoord 'sprinten' zie je de complete selectie in onze agenda!

CJP-korting in TivoliVredenburg

In samenwerking met CJP biedt TivoliVredenburg 20% CJP-korting aan op vrijwel alle klassieke concerten en een selectie van onze jazzconcerten. Bekijk de selectie hier. Indien van toepassing verschijnt het kortingstarief automatisch bij de prijsinformatie van het concert. Bij het scannen van je ticket zal om je CJP-pas worden gevraagd. Heb je nog geen CJP-pas? Je bent al CJP-lid vanaf €17,50 per jaar. Niet alleen bij TivoliVredenburg, maar ook bij talloze andere culturele instellingen en winkels kan je als CJP-lid van korting gebruik maken. Hieronder kan je je pas meteen aanschaffen. Direct na aanschaf kan je je korting online gebruiken, dus dat jaarbedrag heb je er zo weer uit! Een CJP-pas is beschikbaar voor iedereen tot 30 jaar.

Houd je id-bewijs, collegekaart of CJP-pas gereed bij de ticketcontrole.

 

 

 

 

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord