Park 6


Park 6 is één van de locaties in TivoliVredenburg. Klik hier voor een routebeschrijving.

 

Praktische informatie

Park 6 is goed toegankelijk voor bezoekers met een beperking, bijvoorbeeld via de lift: kijk hier voor meer informatie.

Achtergrondinformatie

Al sinds de opening streeft TivoliVredenburg ernaar zo open mogelijk te zijn. Een laagdrempelige en toegankelijke plek, van en voor de stad, voor jong en oud. Het brede programma trekt talloze soorten publiek naar de verschillende zalen, maar ook in de ruimtes tussen die zalen is plaats voor ontmoeting en levendigheid. Park 6 is één van de manieren waarop TivoliVredenburg daar invulling aan wil geven.

Iedere vrijdag- en zaterdagavond worden de binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot een indoorpark omgetoverd. Met een lichtgevende dansvloer onder begeleiding van lokale dj’s, bierspecials, cocktails, arcade games, tafeltennistafels, een photobooth, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht. Daarnaast is er wekelijks variërend programma dat veelal ook gratis toegankelijk is, zoals Midnight Comedy, danslessen, yoga-sessies, Rond de Tafel en nog veel meer.

Details

Geopend: elke vrijdag- en zaterdagavond van 21:00 tot 3:00 uur
Wekelijks wisselend programma met kennis & debat, midnight comedy, rond-de-tafel-toernooien, danslessen, yoga-sessies, live muziek en nog veel meer!
Locatie: pleinen op de 5e en 6e verdieping
Meer informatie & agenda: www.park6.nl

Videoimpressie