Park 6

Al sinds de opening streeft TivoliVredenburg ernaar zo open mogelijk te zijn. Een laagdrempelige en toegankelijke plek, van en voor de stad, voor jong en oud. In de ruimtes tussen de zalen is plaats voor ontmoeting en levendigheid. Park 6 is één van de manieren waarop TivoliVredenburg daar invulling aan wil geven.

Iedere vrijdag- en zaterdagavond worden de binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot een indoorpark omgetoverd. Met een lichtgevende dansvloer onder begeleiding van lokale dj’s, bierspecials, cocktails, arcade games, tafeltennistafels, een photobooth, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht. Daarnaast is er wekelijks variërend programma dat veelal ook gratis toegankelijk is, zoals Midnight Comedy, danslessen, yoga-sessies, Rond de Tafel en nog veel meer.

Ook vind je hier Canvas, ons videokunstwerk van 150m2, waarbij de zijkant van de Pandora-zaal wordt bekleed in hallucinerende, stemmende, of juist hilarische visuals, op maat gemaakt door een diverse groep talentvolle videokunstenaars.

Het plein is goed toegankelijk voor bezoekers met een beperking. Een uitgebreidere beschrijving van de toegankelijkheid van Park 6 vind je verderop op deze pagina.

Park 6 is tijdelijk gesloten op vrijdag- en zaterdagavond. We hopen in de loop van 2022 weer open te gaan.

Details

Geopend: elke vrijdag- en zaterdagavond van 21:00 tot 3:00 uur
Wekelijks wisselend programma met kennis & debat, midnight comedy, rond-de-tafel-toernooien, danslessen, yoga-sessies, live muziek en nog veel meer!
Locatie: pleinen op de 5e en 6e verdieping

Toegankelijkheid

Park 6 bereik je via roltrappen vanuit de centrale hal. Op de vijfde en zesde verdieping zijn barren en toiletten aanwezig. Het aangepaste toilet bevindt zich op de zesde verdieping. Je kunt ook gebruikmaken van het aangepaste toilet in de centrale hal op de begane grond. Om zelfstandig gebruik te maken van de liften, kun je een liftpas lenen bij de kassa.

Klik hier voor uitgebreidere informatie over de toegankelijkheid van ons gebouw en onze zalen.