ILFU 2021

Tijdens het International Literature Festival Utrecht ontmoet je smaakmakers uit de internationale literatuur. Het festival is een avontuurlijke staalkaart van literatuur over actuele thema’s en schrijvers die het verschil maken. Het thema van ILFU 2021 is Why Fiction Matters.

Dit jaar vindt ILFU plaats van 23 september t/m 2 oktober 2021, met onder meer de jaarlijkse Belle van Zuylenlezing, het NK Poetry Slam, verschillende Book Talks met internationale schrijvers, programma's rond Maya Angelou (de Literaire Meester van dit jaar) en literatuur uit Marokko (het Wie Wij Zijn-thema van dit jaar), het Young Adult Literature Festival Utrecht, en als afsluiting de 38ste Nacht van de Poëzie. Doe mee met de ILFU Verhalenwedstrijd of haal een gratis verhaal uit onze rondreizende Verhalenmachine.
Het ILFU vindt plaats in TivoliVredenburg en in Theater Kikker, ZIMIHC, en i.s.m. het Podcastfestival en Nederland Film Festival.

Het complete festivalprogramma vind je op www.ilfu.com

ILFU member
Een lidmaatschap van het ILFU is de beste manier om onderdeel te zijn van alles wat het festival te bieden heeft. Je bent de eerste die kaartjes kan kopen, je krijgt 20% korting op alle festivaltickets en, het allerbelangrijkste, je ondersteunt het festival en de schrijvers die we programmeren.

Meld je hier aan