Etmaal

Update 12 mei 2021:

Etmaal is meerdere keren verplaatst naar aanleiding van de maatregelen vanuit de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Afgelopen dinsdag werd bekend dat Etmaal wederom niet plaats kan vinden op de geplande datum. We hebben daarom, na uitgebreid overleg met alle betrokken artiesten, kunstenaars en partijen, besloten om Etmaal af te gelasten. We hopen Etmaal, of een soortgelijk evenement, alsnog te kunnen organiseren wanneer daar meer ruimte en vrijheid voor beschikbaar is.

Ticketkopers hebben bericht ontvangen. Het aankoopbedrag wordt binnen drie maanden automatisch teruggestort op je rekening, hiervoor hoef je geen actie te ondernemen.

Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We werken er hard aan om alles te verwerken, maar het kan iets langer duren dan je van ons gewend bent voordat het aankoopbedrag op je rekening staat. We vragen ticketkopers daarom om dit in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

Herbeleef: Andermaal

De verplaatsing van Etmaal resulteerde in de geboorte van Andermaal! Ruim 32 uur streamde Colin Benders en vrienden vanuit Cloud Nine.

► Duik in Andermaal