Dondernacht

Wat is Dondernacht?

Van frisse hiphop, r&b en afrobeat tot bangin’ house, techno en drum & bass en van een drie kanaals silent disco tot de essentials van morgen: Dondernacht is onze studentennacht en geeft lokale dj’s, collectieven en creatievelingen ultieme vrijheid met een clubnight waar alles mag maar niks hoeft. Altijd in sync wat gaande is en de perfecte nacht om je weekend te kickstarten.

TOEGANG & MEER

We zijn weer van start! Zien we je bij een van onderstaande Dondernacht edities?

Betaalde tickets
Heb je betaald voor je ticket? Met een ticket heb je gegarandeerd toegang.

Gratis tickets
Met een gratis ticket heb je gegarandeerd gratis toegang mits je voor 00:00 binnen bent. Na dit tijdstip vervalt de geldigheid van je ticket. Mis gegrepen? No worries, je kunt vanaf datzelfde moment aansluiten in de rij, waarbij je gratis zonder ticket naar binnen kan mits er nog plek is. Let op: vol = vol! 

Donderdag 6 oktober

Dondernacht: Hits Different

Chart-toppende Spotify tunes, virale TikTok tracks en monster hits van morgen hoor je tijdens de nieuwe dansnacht Hits Different. De radars van de DJ’s staan dagelijks op volle toeren en voorzien van je de grootste meezingers, banging house, frisse afro/hiphop tunes en veel meer. Hier hoor je namelijk enkel en alleen de meest grote hits. Van Bieber Van De Kroeg, GOOD 4 U en Automatisch naar Boot, Ferrari en Hyperventilatie. Je hoort het hier. It hits different.

Met een gratis ticket heb je toegang tot 00:00 u. 

 

Donderdag 13 oktober

Dondernacht: CHAMOS

CHAMOS neemt je mee naar een clubnacht met ultra dansbare maar gevarieerde sounds. Vibe mee op de lekkerste feel-good music van hip-hop/r&b, dancehall en afro tot aan house en funk. Verwacht tracks die je kent, maar ook nieuwe afslagen binnen alle genres.

Met een gratis ticket heb je toegang tot 00:30 u. 

TivoliVredenburg · Chamos in Studio Pandora

Donderdag 20 oktober

Dondernacht: Fiesta Macumba Soundsystem, ESSI

De zomer halen we deze Dondernacht even terug onder het genot van loeihete afro, dancehall, hiphop, reggaeton en latin tunes deze Dondernacht. Niemand minder dan de connaisseurs van de beste latin tunes, Fiesta Macumba Soundsystem, komt deze avond dan ook absoluut de draaitafels in vuur en vlam zetten, vamos! Voor zij de zaal tot een kookpunt laten komen hoor je ESSI die een set ten gehore zal brengen met een mix van afro/dancehall tracks. Smeer die heupen maar vast in met WD40.

Met een gratis ticket heb je toegang tot 00:30 u. 

Donderdag 27 oktober

Dondernacht: Stille Disco XL

Drie kanalen feest? Reken maar van yes! Kom en draai je heupen op de lekkerste hiphop & afro tunes van nu, of dans op de altijd lekkere 80’s & 90’s klassiekers en hitjes van toen! Dit keer pakken ze uit met een XL editie in Ronda tijdens Dondernacht, halloween style. Start maar vast met die stembanden trainen!

Koptelefoons zijn inbegrepen, deze worden uitgegeven aan een balie voor je de zaal betreedt. 

Met een ticket heb je gegarandeerd toegang.

RECAP LIFT: SAMUEL DEEP E.A.

8 september

Foto’s: Eva & Ko

RECAP ANTOON + FOKKE SIMONS + SIGOURNEY K

18 augustus

Foto’s: shotbymeesterwerk.nl

RECAP DONNIE + TURFY GANG

26 mei

Foto’s: shotbymeesterwerk.nl

RECAP GOTU JIM

5 mei

Foto’s: shotbymeesterwerk.nl