Donatiemogelijkheden

Het TivoliVredenburg Fonds is de plek waar wij alle steun van onze donateurs verzamelen. Zo blijven donaties op één plek en worden deze compleet besteed aan onze missie: een leven lang muziek voor iedereen. Door het TivoliVredenburg Fonds te steunen, steun je onze doelen en projecten.  Er bestaan verschillende donatiemogelijkheden. Zo kun je al Vriend worden vanaf €65,00 per jaar of lid worden van een van onze geefkringen vanaf €1.000 euro. Wil je graag jong talent ondersteunen? Dan is de Hertz Kring wellicht iets voor jou! Ook is het mogelijk TivoliVredenburg op te nemen in je testament of een Fonds op Naam op te richten. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en wat de bijkomende voordelen zijn!

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je een vraag? Je kunt contact met ons opnemen via [email protected] of  030 – 7606 777.

 

Mogelijkheden TivoliVredenburg Fonds

Vriend van TivoliVredenburg

Je wordt al Vriend vanaf € 65,- per jaar. Als dank voor je steun nodigen wij je uit voor het jaarlijkse donateursconcert, krijg je voorrang bij de abonnementenverkoop en houden wij je op de hoogte van nieuws en speciale acties.

Lid van de Hertz Kring

Vanaf € 200,- per jaar (voor een periode van 5 jaar) kan je lid worden van de Hertz Kring. Als dank voor je steun kan je een eigen stoel in Hertz aanvragen en wordt je uitgenodigd voor de finale van Dutch Classical Talent en het jaarlijkse donateursconcert. Je krijgt voorrang bij de abonnementenverkoop en wij houden je op de hoogte van nieuws en speciale acties.

Donateur binnen één van onze geefkringen

Speciaal voor donateurs die meer willen bijdragen, heeft TivoliVredenburg een mecenaatprogramma met drie geefkringen. Denk je er aan om een bedrag aan TivoliVredenburg in een geefkring te schenken? Lees hier meer over de mogelijkheden.

Als lid van één van de geefkringen geniet je bijzondere privileges. Je krijgt bijvoorbeeld voorrang bij de abonnementenverkoop, je ontvangt vrijkaarten voor speciale fondsconcerten, lezingen en andere evenementen. Met je schenking geniet je fiscale voordelen.

Het schenkingsformulier om Vriend, lid van de Hertz Kring of om lid van een van onze geefkringen te worden is hier te downloaden en is aan ons te retourneren per post of gescand per e-mail.

Fonds op naam

Wil je een bijzondere gelegenheid vieren, een dierbare eren, of langdurig investeren in een specifiek thema of onderwerp? Vanaf € 50.000,- is het mogelijk een fonds op naam in te stellen. Als oprichter bepaal jij, in nauwe samenwerking met TivoliVredenburg, de naam en doelstelling van het fonds. Het Fonds kan worden ingesteld door middel van eenmalige of periodieke gift, of door opname in testament.

Legaten en Erfstelling

Het TivoliVredenburg Fonds kent ook een legatenprogramma. Geniet u nu van onze concerten? In uw testament kunt u vastleggen waar uw hart bij leven naar toe gaat. U kunt in uw testament kiezen tussen een erfstelling of een legaat. Met een erfstelling ontvangt TivoliVredenburg een erfdeel, een bepaald deel of percentage van uw nalatenschap. Met een legaat laat u een geldbedrag of goed na. Bij testament kan ook een Fonds op Naam worden ingericht. Door TivoliVredenburg nu al, bij leven, op te nemen in uw testament vergroot u uw betrokkenheid bij de organisatie. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden waarop wij uw wensen het beste kunnen realiseren.

Meer informatie

Voor meer informatie over het TivoliVredenburg Fonds kun je kijken op www.tivolivredenburgfonds.nl of contact met ons opnemen!

TivoliVredenburg Fonds
Postbus 19232, 3501 DE Utrecht
030-7606777 / [email protected]
Rekeningnummer: NL92 RABO0116533811