Je bezoek aan TivoliVredenburg

We zijn ontzettend blij je weer te mogen ontvangen en artiesten weer een podium te kunnen bieden. Bij al ons programma volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat iedereen van 13 jaar en ouder ons programma alleen kan bezoeken met een coronatoegangsbewijs en dat je geen 1,5 meter afstand hoeft te houden. 

Hoe werkt het coronatoegangsbewijs?

Een coronatoegangsbewijs is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs. Dit bewijs toon je bij binnenkomst in de vorm van een QR-code. Die code is aan te maken via de CoronaCheck-app of uit te printen op papier. Om te controleren dat het coronatoegangsbewijs van jou is, vragen we je ook naar je legitimatiebewijs. 

Lees hier een uitgebreide instructie

Houd bij binnenkomst je ticket, coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs gereed; zo zorgen we voor een snelle doorloop. Het gele boekje of een ander bewijs van vaccinatie geldt niet als coronatoegangsbewijs. 

Wat kun je verwachten?

Na aankoop van een ticket en voorafgaand aan je bezoek ontvang je een e-mail met daarin extra informatie, zodat je weet wat je als bezoeker kunt verwachten én wat TivoliVredenburg van jou verwacht. De belangrijkste basisinformatie per concert vind je natuurlijk al op de concertpagina in de agenda.