Je bezoek aan TivoliVredenburg

Je bent welkom, binnen de geldende maatregelen. Bij al ons programma volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid. Dit betekent dat een coronatoegangsbewijs verplicht is voor iedereen van 13 jaar en ouder en dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Ook vragen we je om een mondkapje te dragen; op je stoel mag dit af.

Hoe werkt het coronatoegangsbewijs?

Een coronatoegangsbewijs is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs. Dit bewijs toon je bij binnenkomst in de vorm van een QR-code. Die code is aan te maken via de CoronaCheck-app of uit te printen op papier. Om te controleren dat het coronatoegangsbewijs van jou is, vragen we je ook naar je legitimatiebewijs. 

Hier vind je een uitgebreide instructie

Houd bij binnenkomst je ticket, coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs gereed; zo zorgen we voor een snelle doorloop. Het gele boekje of een ander bewijs van vaccinatie geldt niet als coronatoegangsbewijs. 

Na aankoop van een ticket en voorafgaand aan je bezoek ontvang je een e-mail met daarin extra informatie, zodat je weet wat je als bezoeker kunt verwachten én wat TivoliVredenburg van jou verwacht. De belangrijkste basisinformatie per concert vind je natuurlijk al op de concertpagina in de agenda.

Hieronder beantwoorden we zoveel mogelijk bezoekersvragen. Staat de jouwe er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

 • Ik wil TivoliVredenburg bezoeken, kan dat?

  We zijn alleen toegankelijk wanneer je vooraf een ticket hebt gekocht of gereserveerd, en om ons programma te bezoeken is een coronatoegangsbewijs verplicht (vanaf 13 jaar).  
 • Hoe kom ik aan een coronatoegangsbewijs?

  Om ons te kunnen bezoeken heb je een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs. Dit bewijs toon je bij binnenkomst in de vorm van een QR-code. Die code is aan te maken via de CoronaCheck-app of uit te printen op papier. Lees hier een uitgebreide instructie.
 • Kan ik ook een ticket voor iemand anders kopen?

  Ja, het is mogelijk meerdere tickets tegelijk te kopen. Een aantal dagen voorafgaand aan het concert, ontvang je een mail met meer informatie. Fijn als je deze doorstuurt naar je gezelschap, zodat zij ook goed geïnformeerd zijn. 
 • Moet ik vooraf getest worden?

  Om ons te kunnen bezoeken heb je een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs. Heb je een negatief testbewijs nodig? Dan gelden de volgende regels: uitsluitend testresultaten via Testen voor Toegang worden geaccepteerd en de negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn. Je kunt je afspraak voor een coronatest pas twee weken voor de datum van het concert inplannen. Lees hier een uitgebreide instructie.
 • Moet ik 1,5 meter afstand houden tot mijn gezelschap?

  Op locaties waar het coronatoegangsbewijs gebruikt wordt, is 1,5 meter afstand houden niet nodig.
 • Kan ik gebruik maken van een ticket op andermans naam?

  Ja, als een ticketkoper zelf verhinderd is kan iemand anders het ticket gebruiken. De naam op het ticket hoeft niet gewijzigd te worden, maar de koper dient wel de email met belangrijke informatie over je bezoek door te sturen naar degene die nu TivoliVredenburg gaat bezoeken.
 • Kan ik met het openbaar vervoer komen?

  We raden iedereen aan om het openbaar vervoer alleen te gebruiken als het echt niet anders kan. Volg ook in de openbare ruimte de richtlijnen van het RIVM op. 
 • Mag ik langskomen als ik verkouden ben?

  Op advies van het RIVM is het belangrijk dat je als je verkoudheidsklachten hebt, koorts hebt en/of last van benauwdheid, je thuisblijft en je laat testen.   
 • Iemand in mijn huishouden is verkouden, wat nu?

  Op advies van het RIVM is het belangrijk dat je als je verkoudheidsklachten hebt, koorts hebt en/of last van benauwdheid, je thuisblijft en je laat testen. Bij koorts en/of benauwdheid geldt dit voor iedereen in je huishouden.   
 • Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik toch niet kan komen?

  Het is belangrijk dat je dit tijdig aangeeft. Stuur een e-mail naar [email protected]. In overleg met onze kassa kan je je geld terugkrijgen, of kiezen voor een voucher. 
 • Hoe wordt mijn coronatoegangsbewijs gecontroleerd?

  Het controleren van je coronatoegangsbewijs (en legitimatiebewijs) gebeurt door een medewerker. Daarna word je ticket gescand. Houd je coronatoegangsbewijs, ticket(s) en legitimatiebewijs gereed voor een snelle doorloop. 
 • Kan ik mijn jas ophangen bij de garderobe?

  De garderobe bij de zaal is open. Ook zijn er kluisjes aanwezig.
 • Kan ik bij jullie mijn handen wassen of ontsmetten?

  Ja, er zijn desinfectiezuilen aanwezig en het is mogelijk je handen te wassen.
 • Is toiletbezoek mogelijk tijdens mijn bezoek?

  Ja, dat is mogelijk. De toiletten worden extra schoongemaakt. 
 • Kan ik wat drinken tijdens mijn bezoek?

  Onze bars zijn open voor aanvang. Hier kan je alleen met pin betalen. Je drankje mag mee naar binnen.
 • Kan ik met contant geld betalen?

  Nee, je kunt alleen betalen met pin.
 • Wordt de zaal tussendoor schoongemaakt?

  Jazeker, activiteiten zijn in verschillende tijdslots om zo tussentijds grondig schoon te kunnen maken.
 • Kan ik ergens roken tijdens mijn bezoek?

  Per 1 april 2020 mag er niet meer binnen TivoliVredenburg worden gerookt, conform het rookverbod in alle Nederlandse horeca. Bij de meeste concerten is het mogelijk om buiten te roken op een balkon, mits de drukte dit toelaat.  
 • Hoe zit het met de ventilatie?

  In alle zalen van TivoliVredenburg wordt verse gefilterde lucht van buitenaf aangezogen. Er is geen luchtcirculatie in de zalen, enkel afzuiging.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.