Support TivoliVredenburg

Voor een podium dat regelmatig uit zijn voegen barst en bruist is dit een ontzettend rare tijd. Ook al zijn we weer open - we zijn nog lang niet op volle kracht. We missen jullie. Ondertussen gaan we ook online fanatiek verder. Rendabel is dat natuurlijk niet. Je kunt ons een hart onder de riem steken, door weer langs te komen, of een donatie te doen. Daarmee maak je ons programma mede mogelijk. Op deze pagina vind je vast een donatiemogelijkheid die bij je past - scroll!

1 • Een kleine gift

Heb je al een account bij TivoliVredenburg? Dan kan je eenmalig doneren via het ticketsysteem. Vanaf €5, of een veelvoud daarvan. Alle kleine beetjes helpen!

DONEER VIA DE WEBSITE

Bepaal je liever zelf het exacte bedrag, of heb je nog geen account? Doneer dan gemakkelijk via onze algemene Tikkie.

DONEER VIA TIKKIE

2 • Support Studio TivoliVredenburg

Heb je een vette gratis livestream gezien via Studio TivoliVredenburg? Via Tikkie gaan we na de meeste streams rond met de pet. Linkje gemist of vergeten? Draag via deze Tikkielink bij aan ons livestreamprogramma.

STREAMTIKKIE

3 • Steun het TivoliVredenburg Fonds

Je kunt er ook voor kiezen TivoliVredenburg met een groter bedrag of structureel te steunen en zo bij te dragen onze langetermijndoelen. Daar staan dan ook leuke wederdiensten tegenover. Hier vind je ook meer informatie over legaten, erfstellingen of een fonds op naam.

STEUN HET FONDS

4 • Koop iets in de shop

Nu ook online: onze merchandise! Met elke aanschaf geef je ons een klein steuntje in de rug. Leuk voor jou, leuk voor ons.

NEUS ROND

Support your locals

Gaaf dat je ons wil steunen – maar vergeet ook de artiesten en lokale ondernemers niet! Onderzoek vooral hoe je de artiest die jij een warm hart toedraagt kunt steunen.

In deze tijd vinden we het belangrijk om Utrechtse ondernemers in het zonnetje te zetten. Zo helpen we elkaar de crisis door. Regelmatig stellen we een lokale ondernemer aan je voor onder de noemer Support Your Locals.

SUPPORT YOUR LOCALS