Aanbod voor basisonderwijs

We hebben een breed aanbod aan schoolconcerten voor elk schooljaar uit het primair onderwijs. De concerten vinden onder schooltijd plaats in een van onze zalen. Om te zorgen dat alle leerlingen optimaal kunnen genieten van hun muzikale TivoliVredenburg-avontuur wordt bij alle concerten lesmateriaal geleverd, waarmee op school het bezoek aan TivoliVredenburg goed voorbereid kan worden.

Schoolconcerten


Met je klas naar TivoliVredenburg?

Wil je met je klas een schoolconcert bij ons bezoeken of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar [email protected].

Voor het coördineren van onze schoolconcerten werken we nauw samen met Cultuur & School Utrecht, Kunst Centraal en Cultuuronderwijs Utrecht. 

Cultuur & School Utrecht

Vertegenwoordig je een school in de stad Utrecht? Dan kun je onze schoolconcerten boeken via Cultuur & School Utrecht (CSU) voor het boeken van voorstellingen en verdiepende kunsteducatie. CSU coördineert het cultuuronderwijs in de stad Utrecht.

Bekijk de website

Kunst Centraal

Kunst Centraal helpt scholen voor primair en voortgezet onderwijs om cultuureducatie een structurele plek te geven in hun curriculum. Via het Kunstmenu kunnen scholen uit de provincie Utrecht een deel van onze schoolconcerten bezoeken.

Cultuuronderwijs Utrecht

Utrechtse scholen kunnen bij Cultuuronderwijs Utrecht (CO-Utrecht) terecht voor programma’s vanuit de podiumkunsten, projecten met de hele school, voorstellingen en lessenseries. TivoliVredenburg en CO-Utrecht organiseren jaarlijks een Kunstmenu-voorstelling voor leerlingen van de Brede School Overv

Onze educatieve activiteiten zijn mede mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht en het TivoliVredenburg Fonds.