Doelgroepenbeleid

TivoliVredenburg is voor iedereen. Jong en oud, en liefhebber van welke muziek dan ook. We besteden extra aandacht aan het bereiken van publiek dat niet vanzelfsprekend naar een concertzaal gaat of kan gaan.

Programma

Ladies Only Festival

In samenwerking met jongerencultuurhuis Kanaleneiland organiseren we al een aantal seizoenen een gezellige, culturele middag voor meiden, moeders, dochters, zussen, nichten, tantes en oma’s met een Marokkaanse achtergrond. Het programma biedt muziek, fashion, beauty én lekkere catering.

Sencity

Sencity Festival is een jaarlijks belevingsfestival geïnspireerd op het niet of minder kunnen horen van muziek. De zintuigprikkelende toepassingen die ingezet worden dragen derhalve bij aan de toegankelijkheid voor een bredere doelgroep.

meer informatie

BOKS Awards

BOKS Jongerencultuurhuis staat voor ontmoeting en geeft jonge makers de plek en mogelijkheid om hun dromen te realiseren. Elk jaar organiseert BOKS de BOKS Awards in TivoliVredenburg, een groot spektakel waarmee het jaar wordt afgesloten.

Freedom City

Bij Freedom City wordt dans en muziek ingezet om hokjes te laten verdwijnen en mensen te verbinden. Tijdens spectaculaire dancebattles kun je genieten van groots internationaal talent, lokale artiesten en alleen maar good vibes!

meer informatie

Aanschuifdiner

Samen is toch wel het magische woord tijdens de feestdagen. Dus speciaal voor iedereen die ‘in zijn eentje’ ook maar ‘alleen’ vindt, organiseren we in december een aanschuifdiner. Je schuift letterlijk aan tafel bij gezellige, nieuwe mensen die ook even willen ontsnappen aan alle feestdrukte.

Vier het leven

Wilt u graag een concert bezoeken, maar liever niet alleen, of vindt u het lastig om alles zelf te regelen? Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor muziekliefhebbers 65+ waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. U wordt thuis opgehaald door een vrijwilliger en samen met leeftijdsgenoten bezoekt u speciaal geselecteerde concerten.

meer informatie

Kortingsmogelijkheden

Het is op verschillende manieren mogelijk om korting te krijgen op je bezoek aan TivoliVredenburg. U-pas houders kunnen bij ons hun tegoed inzetten en krijgen hoge korting op onze klassieke concerten en familieprogramma. Bekijk hier alle kortingsmogelijkheden.

Bekijk alle kortingsmogelijkheden