Basisonderwijs

Iedereen die naar school gaat, kan met zijn of haar klas bij ons schoolconcerten en -projecten meemaken en beleven. We hebben een uitgebreid aanbod van concerten voor kleuters, de middenbouw en de bovenbouw.

Van intiem en kleinschalig luisteren in Hertz tot groots en meeslepend meezingen in de Grote Zaal. Van ademloos luisteren tot zelf componeren. Van gesprekjes met talentvolle leeftijdgenoten tot heuse optredens in avondconcerten. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen!

Rondleidingen

Neem plaats in de Grote Zaal, kijk uit over Utrecht en zie waar artiesten zich klaarmaken voor een concert. Tijdens de speelse rondleidingen voor de bovenbouw van het basisonderwijs ontdekken de leerlingen ons gebouw. Ze leren waarom de Grote Zaal geschikt is voor klassieke muziek en de Ronda echt een popzaal is. Ook komen ze - indien mogelijk - op plekken die anders niet toegankelijk zijn: backstage, de artiestenfoyer, de kleedkamers en het kolossale loading-dock waar wel zes vrachtwagens gelijktijdig kunnen laden en lossen. Een rondleiding duurt ca. 1½ uur. De kosten bedragen €100 per 25 leerlingen.

Schoolconcerten

We hebben een breed aanbod aan schoolconcerten voor elk schooljaar uit het primair onderwijs. De concerten vinden onder schooltijd plaats in een van onze zalen. Om te zorgen dat alle leerlingen optimaal kunnen genieten van hun muzikale TivoliVredenburg-avontuur wordt bij alle concerten lesmateriaal geleverd, waarmee op school het bezoek aan TivoliVredenburg goed voorbereid kan worden. Bekijk de agenda hieronder.

Meer informatie?
Neem contact op via [email protected].