Livestream: Coronavaccins

College door vaccinoloog Cécile van Els (Universiteit Utrecht / RIVM)

Welkom op de livestreampagina voor het pop-upcollege over coronavaccins van Cécile van Els. Scroll naar beneden voor de livestream, meer informatie over de spreker en meer. We wensen je een interessant college toe.

De livestream start op woensdag 27 januari om 20.00 uur. 

Over het college en de spreker

Wat is de status van de coronavaccins? Wat zijn de effecten van inenten op de korte termijn en daarna? Wat is er al bekend over de risico’s en nadelen, en wat weten we nog niet? Heb jij deze of andere prangende vragen? Of wil je een spoedcursus over de werking van vaccins? Tijdens het pop-up college over coronavaccins met hoogleraar vaccinologie Cécile van Els worden je vragen beantwoord.

Cécile van Els is immunoloog bij het RIVM en is hoogleraar vaccinologie aan de Universiteit Utrecht. Zij promoveerde aan de Universiteit Leiden en werkte vervolgens als onderzoeker bij het RIVM en het Nederlands Vaccin Instituut. Van Els onderzocht hoe bescherming werkt tegen een groot aantal infectieziekten, waaronder AIDS, mazelen, griep, tuberculose, kinkhoest pneumokokkenziekte en recent COVID-19.

Bekijk meer colleges en talks op Studio TivoliVredenburg

Op Studio TivoliVredenburg vind je verschillende kennisprogramma’s terug. Bekijk bijvoorbeeld de verschillende Science Sessions, waarin wetenschappers vertellen wat hen bezighoudt in tijden van corona.