Lockers

In de Ronda-foyer staan digitale lockers. Je kan ze op twee manieren huren:

→ Scan de QR-code op de posters bij de lockers. Je komt dan op de website van Keynius. Huur je locker, na betaling krijg je een e-mail van Keynius. In de mail staat jouw link met je lockernummer en instructies om de locker te bedienen. Tussendoor kun je bij je spullen en je kan je locker delen met je gezelschap.

→ Vraag onze medewerkers om hulp als je geen smartphone hebt of als je batterij leeg is. Ze staan voor je klaar!

Belangrijk: Zorg bij het huren dat je het juiste e-mailadres invult. Je krijgt een e-mail met je lockernummer en informatie hoe je deze kunt openen toegestuurd op het opgegeven adres.

Hoe gaat mijn digitale locker open en dicht?

Na betaling ontvang je een e-mail van Keynius op het opgegeven e-mailadres. In de mail vind je een link waarmee je je locker kunt bedienen én delen met je vrienden. Je opent je locker door in de browser op de Open-knop te klikken. Duw daarna binnen 30 seconden op het lockernummer op jouw locker, zo gaat deze open. Als je de lockerdeur dicht doet, is deze weer op slot.

Ga je weg? Klik dan op de rode Open & Go Home button in de browser. Je locker is dan nog één keer te openen en wordt daarna vrijgegeven voor verhuur aan iemand anders. Let dus op dat je de locker leeg achterlaat als je hiervoor kiest.

Lockerformaten

→ Medium €2,- (ca. H.21 x B.30 x D.40 cm) Hierin passen ongeveer twee jassen, of één jas en een klein tasje.

→ Large €4,- (ca. H.45 x B.30 x D.40 cm) Het dubbele van een medium dus ongeveer 4 jassen, of twee jassen en een rugzakje.

Heb je een medium locker gehuurd maar passen je spullen er niet in? Je kunt onze één van onze medewerkers vragen om je locker te upgraden naar een grotere locker, als die nog beschikbaar is.