Op vertoon van je U-pas krijg je aan de kassa van TivoliVredenburg korting op tickets voor ons familieprogramma, klassieke concerten en een selectie van ons Jazz, Global en Kennis & Debat programma. Je kunt het restbedrag betalen met U-Pas tegoed of met eigen geld.

Tickets kunnen gekocht worden aan de kassa van TivoliVredenburg op vertoon van je U-Pas. Het is niet mogelijk om reserveringen te maken. De U-Pas is persoonsgebonden, het ticket kan alleen door de pashouder worden gebruikt.

Het tegoed van de U-Pas kun je alleen besteden aan tickets voor concerten; je kunt je tegoed niet gebruiken bij onze horeca (Het Gegeven Paard, Danel of bij de barren). Bekijk het aanbod

Maandelijkse winactie

In samenwerking met Douwe Egberts en U-pas loopt er maandelijks een winactie voor U-pas kaarthouders waarbij er gratis kaarten voor concerten in TivoliVredenburg gewonnen kunnen worden. De concerten waar je in september kaarten voor kunt winnen zijn:
7 oktober 2023: Pynarello
11 oktober 2023: The Jordan (Caro Emerald)
15 oktober 2023: Boi Akih – Sunday Afternoon Jazz
19 oktober 2023: Matthias Spee – Dutch Classical Talent
20 oktober 2023: Band with Benefits
21 oktober 2023: Ramblin Roots
26 oktober 2023: Douwe Bob

Houd de socials en nieuwsbrief van U-pas in de gaten om mee te doen!

Klassieke concerten

Op vertoon van je U-Pas betaal je aan de kassa € 10 voor een ticket voor bijna alle klassieke concerten.

Bekijk ons klassieke aanbod

Jazz, Global en Kennis & Debat programma

Op vertoon van je U-Pas betaal je aan de kassa € 10 voor een ticket voor een selectie van ons Jazz, Global en Kennis & Debat programma.

Bekijk het aanbod