Bar-brasserie & Café

Bar-brasserie Danel en café Het Gegeven Paard zijn vanaf donderdag 15 oktober gesloten i.v.m. de maatregelen om het Coronavirus te bestrijden. Zodra het weer mogelijk is ontvangen zowel Danel als Het Gegeven Paard je graag weer!

horeca vacatures bediening

Bar-brasserie Danel

Aan de singel onder het dak van TivoliVredenburg bevindt zich bar-brasserie Danel. Op de hoek van TivoliVredenburg bij de Vredenburgkade en de Hollandse Toren kun je terecht voor de lekkerste gerechten.

Of je nu zin hebt in een lunch of uitgebreid diner na een concert of avond uit of in een ongedwongen en informele sfeer wilt napraten met een goed glas wijn en lekkere happen: bij Danel heb jíj de regie in handen. De kaart bestaat uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten en een uitgebreide lunch- en borrelkaart. Op de uitgebreide drankenkaart vind je vele cocktails, wijnen en andere dranken.

▶ Meer informatie via www.danel-utrecht.nl

Café Het Gegeven Paard

Binnen TivoliVredenburg en op het terras aan de Singel bevindt zich grand café Het Gegeven Paard. Dit café in hartje Utrecht is zeven dagen per week open, voor zowel de bezoekers van TivoliVredenburg als voor alle andere liefhebbers van lekker eten en drinken in een aangename ambiance.

Hier kun je genieten van een lunch of diner of cocktails proeven van de uitgebreide cocktailkaart, ook is er een breed assortiment aan gins & whisky’s en heerlijke bieren.

▶ Zie ook www.cafehetgegevenpaard.nl