Bar-brasserie & Café

Heropening

Door de maatregelen omtrent het coronavirus is onze horeca beperkt geopend. Op 1 juni heropent bar-brasserie Danel. Voor het grote terras is geen reservering nodig, voor een plekje binnen wel. Café Het Gegeven Paard heropent naar verwachting op 8 juni. Kijk voor actuele informatie op de websites van het restaurant en café. 

 

Bar-brasserie Danel

Aan de singel onder het dak van TivoliVredenburg bevindt zich bar-brasserie Danel. Op de hoek van TivoliVredenburg bij de Vredenburgkade en de Hollandse Toren kun je terecht voor de lekkerste gerechten met een Franse touch.

Of je nu zin hebt in een lunch of uitgebreid diner na een concert of avond uit of in een ongedwongen en informele sfeer wilt napraten met een goed glas wijn en lekkere happen: bij Danel heb jíj de regie in handen. De kaart bestaat uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten en een uitgebreide lunch- en borrelkaart. Op de drankenkaart vind je vele cocktails, wijnen en andere dranken, waarvan ook een aantal speciale Franse dranken. Ben je nieuwsgierig naar wat onze chefkok allemaal bereidt? Reserveer dan onze chef’s table met uitzicht op de grote open keuken.

▶ Meer informatie via www.danel-utrecht.nl

 

Café Het Gegeven Paard

Binnen TivoliVredenburg en op het terras aan de Singel bevindt zich grand café Het Gegeven Paard. Dit café in hartje Utrecht is zeven dagen per week open, voor zowel de bezoekers van TivoliVredenburg als voor alle andere liefhebbers van lekker eten en drinken in een aangename ambiance.

Hier kun je genieten van een lunch of diner of cocktails proeven van de uitgebreide cocktailkaart, ook is er een breed assortiment aan gins & whisky's en heerlijke bieren.

▶ Zie ook www.cafehetgegevenpaard.nl