Praktische informatie

Trakteer jezelf op een muzikale avond uit in Utrecht! TivoliVredenburg organiseert vele concerten voor jong en oud. Zing mee met de grootste hits van de Nederlandse sterren, neem een duik in het verleden bij de Golden Oldies, laat je meeslepen door muziek uit alle windstreken van de wereld, de nationale en internationale top van de jazz, geniet van de prachtigste klassieke orkesten of neem de kleintjes mee naar de allerleukste kinderconcerten.

TivoliVredenburg is makkelijk te bereiken. Het bevindt zich in het hart van de stad, midden tussen de winkels en horecagelegenheden van Utrecht. Het gebouw ligt pal naast Utrecht Centraal en is na het arriveren met de trein slechts vijf minuten lopen. Of kom met de auto en maak gebruik van een van de zes nabijgelegen parkeergarages.

TivoliVredenburg heeft twee horecagelegenheden waar je kan Eten & drinken voorafgaand aan je concert, of juist na afloop om nog even na te praten. In Danel vind je een op de Franse keuken geïnspireerde kaart. Er zijn speciale concert menu’s die perfect aansluiten op de aanvangstijd van het concert. In het Grand Cafe Het Gegeven Paard vind je een eenvoudige kaart voor de kleinere trek of een snelle hap.

Kom je er niet helemaal uit? Vragen? Kijk de Veel Gestelde Vragen of neem contact op via [email protected] of bel naar 030 2314544 (ma t/m za van 10:00 – 18:00 uur)

Laat je verrassen en hopelijk tot snel in TivoliVredenburg!