Beleef een avondje uit in TivoliVredenburg

Trakteer jezelf op een compleet avondje uit en geniet van de mooiste concerten in Utrecht.

TivoliVredenburg organiseert vele concerten voor jong en oud. Zing mee met de grootste hits van de Nederlandse sterren, neem een duik in het verleden, laat je meeslepen door muziek uit alle windstreken van de wereld, de nationale en internationale top van de jazz, geniet van de prachtigste klassieke orkesten of neem de kleintjes mee naar de allerleukste kinderconcerten.

TivoliVredenburg is makkelijk te bereiken. Het bevindt zich in het hart van de stad, midden tussen de winkels en horecagelegenheden van Utrecht. Het gebouw ligt pal naast Utrecht Centraal en is na het arriveren met de trein slechts vijf minuten lopen. Of kom met de auto en maak gebruik van een van de zes nabijgelegen parkeergarages.

Bekijk hier de agenda van TivoliVredenburg

Een drankje doen of lekker een hapje komen eten? Kitchen Bar Danel staat voor je klaar!

Onder het dak van TivoliVredenburg, aan de Utrechtse singel, vind je Kitchen Bar Danel. Plof neer op één van de banken, neem plaats op het bijna altijd zonnige terras of bestel aan de grote en sfeervolle bar.

Speciaal voor concertbezoekers hebben we een tweegangenmenu gemaakt voor slechts € 29,50. Bekijk hier alvast de gerechten uit het menu en reserveer snel! In de reservering kun je eventuele dieetwensen aangeven. En oja, we hebben ook allerlei heerlijk cocktails, bijvoorbeeld voor na het concert.

Reserveren kan via www.danel-utrecht.nl

Impressie