Bekijk alle podcasts

NPO Podcastevent
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Pandora

Zappelin Mashup

Zappelin-podcasts voor de allerkleinsten - NPO Podcastevent

Geweest

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

Op zoek naar mooie en grappige luisterverhalen? Zin in ontspannen droomavonturen? Of wil je liever meezingen met Apennoten liedjes? Kom dan naar de kinderpodcast ochtend, plof neer in een zitzak en ontdek nieuwe werelden met je oren.

Samen met Zappelin laat KRO-NCRV je meereizen met de audioverhalen van Boswachter Tim (bekend van Televizier-Ster Jeugd winnaar Beestenbrigade), Pepijn Gunneweg met dochter Ilja (7 jaar) & Bas Fortgens (Apennoten) en Rosanne Mostert (Yoga Mee Met Roos). Een heerlijk schermvrijmoment op zondagochtend!

Over Missie Voelspriet (Beestenbrigade met Boswachter Tim): Samen met Boswachter Tim en Emmely Voelspriet beleef je spannende en grappige avonturen met nieuwe Nederlandse insecten. Want dit wereldje verandert de hele tijd, net als de grotemensenwereld. Krimp mee met Emmely, en sta oog in oog met de mysterieuze inwoners van onze bossen en tuinen. Ga je mee op missie?

Over Apennoten:
Al 5 jaar lang brengen Pepijn en Bas muziek naar de woonkamers van kinderen in heel Nederland. Ze schreven door de jaren heen een schatkist vol eigen liedjes. ‘Zoveel kleuren’, ‘Spring Spring’, ‘Nooit meer uit logeren’, etc. Al deze unieke kinderliedjes krijgen een nieuw leven in de podcast van Apennoten; waarin Pepijn aan zijn 7-jarige dochter Ilja een verhaaltje vertelt dat twee Apennoten liedjes verbindt

Over Yoga Mee Met Roos (Kindermeditatie):
Luister & chill bij Yoga mee met Roos! De Podcast. In deze serie reizen kinderen samen met Roos door hun eigen fantasiewereld en beleven ze ontspannende droomavonturen. Een vrolijke geleide meditatie, speciaal ontwikkeld voor kinderen.

“Kijk, daar komt een heerlijke zachte witte wolk voorbijdrijven. Stel je voor dat je daarop gaat liggen en diep wegzakt dat luchtige en warme donskussen. Lig je ook zo lekker? We vliegen hoog in de lucht en er kan ons niks gebeuren. Goed zo!”

Let op: om aanwezig te zijn bij een podcast moet je een kaartje kopen. Kaartjes voor een enkele podcast kosten €5 en zijn inclusief één consumptie. Wil je bij meerdere podcasts aanwezig zijn? Koop dan voor €10 een passe-partout, waarmee je toegang krijgt tot zo veel podcasts als je wil, en twee consumpties. Passe-partouts zijn in beperkte aantallen beschikbaar.