Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
Oscar Corney
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Zach Bryan

The Burn, Burn, Burn Tour

Geweest

De Amerikaanse countryartiest Zach Bryan geeft zijn eerste Nederlandse concert in TivoliVredenburg! In zijn thuisland is Bryan razend populair, vooral omdat hij zijn eigen weg gaat en countryfolk maakt zonder opsmuk, met teksten die al even rauw en eerlijk zijn. Na twee albums in eigen beheer verscheen in 2022 American Heartbreak, Bryans eerste bij een grote platenmaatschappij en meteen een driedubbel-lp met 34 nummers. American Heartbreak gaat twee uur lang van kleine, indringende liedjes tot gedreven heartlandrock en er zit geen enkele opvuller tussen. Dat kunnen alleen de hele groten!

Op verzoek van Zach Bryan zijn er een aantal maatregelen genomen tegen het doorverkopen van tickets zodat iedereen een eerlijke kans heeft om voor een eerlijke prijs tickets te kopen. Dit betekent:
- Per klant is maximaal één order toegestaan.
- Per klant kunnen maximaal twee tickets worden gekocht.
- De naam van de ticketkoper (hoofdboeker) komt op beide tickets en deze dient aanwezig te zijn op de avond van het concert.
- Indien er twee tickets worden gekocht dienen beide bezoekers tegelijkertijd naar binnen te gaan.
- De ticketkoper (hoofdboeker) moet in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs waarvan de naam overeenkomt met de naam op de tickets. Het is dus belangrijk dat je de juiste naam invult bij de aankoop van de tickets.
- Gekochte tickets zijn niet door te verkopen of te annuleren.
- Gekochte tickets worden pas 48 tot 24 uur voor de show zichtbaar in je account als e-ticket.

Bij aankoop van je ticket(s) ga je akkoord met de voorwaarden van de artiest. Klik hier voor de voorwaarden (Terms & Conditions). Alle tickets waarvan wordt vastgesteld dat ze in strijd zijn met de algemene voorwaarden kunnen worden geannuleerd.