zondag 21 februari 2021

Yuri Honing Acoustic Quartet - Bluebeard

Een kijkje in het hoofd van Blauwbaard

15:15
zaal open
16:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

Vrije plaatskeuze
€ 25,-
€ 20,-

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Yuri Honing sax
Wolfert Brederode piano
Gulli Gudmundsson bas
Joost Lijbaart drums

locatie
The Times
One of the most creative and fearless saxophonists of the moment
zondag 21 februari 2021

Yuri Honing Acoustic Quartet - Bluebeard

Een kijkje in het hoofd van Blauwbaard

Dit is het verplaatste concert van 19 april 2020, naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Vanwege de omvang van ons programma kan het enige tijd duren voordat je deze e-mail ontvangt. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.


Er zijn bij dit concert enkel zitplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

Voor zijn album Goldbrun sleepte Yuri Honing de Edison Jazz Award 2018 in de wacht. ‘Met een duidelijke focus op de West-Europese klassieke muziektraditie creëert Honing een heel eigen opvatting over wat jazz kan zijn’, aldus de Edisonjury.

Met zijn nieuwe album Bluebeard geeft Yuri Honing met Wolfert Brederode (piano), Gulli Gudmundsson (bas) en Joost Lijbaart (drums) een kijkje in het hoofd van Blauwbaard. De topmusici leiden je door zijn catacomben, als in een oneindig doolhof waarin je geblinddoekt ronddwaalt en je wordt ondergedompeld in fonteinen van muziek en geheime melodieën in verborgen kamers.

Op de hoogte blijven van al het jazzaanbod in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de jazznieuwsbrief!