zondag 12 december 2021

Yorick van Norden

Concert gaat niet door | Geprezen Nederlandse singer-songwriter met Beatle-achtige melodieën

BEKIJK ONS GEHELE ROOTSPROGRAMMA HIER

19:30
zaal open
20:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
nog niet bekend
locatie
zondag 12 december 2021

Yorick van Norden

Concert gaat niet door | Geprezen Nederlandse singer-songwriter met Beatle-achtige melodieën

Vanwege corona kan dit concert niet doorgaan op deze datum. Wij werken er samen met de boeker en musici hard aan om z.s.m. duidelijkheid te verschaffen. Dit kan echter enige tijd duren. Als dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail, hierin staan ook de restitutiemogelijkheden.

De Nederlandse singer-songwriter Yorick van Norden mag dan geboren zijn in 1986, zijn muzikale hart ligt bij de sixties: op zijn eerste twee soloalbums Happy Hunting Ground (2015) en The Jester (2018) buitelen de Beatle-achtige melodieën en arrangementen over elkaar heen. Voor zijn nieuwe album koos Van Norden voor een meer eigentijds en fris geluid met ook invloeden uit de eighties en nineties. Om zijn nieuwe sound live goed te kunnen brengen, neemt Van Norden een zeskoppige band mee met bekenden uit Johan, Blaudzun, de band van Tim Knol en Mister and Mississippi!

Meer weten of Yorick van Norden?
Yorick was onlangs te gast in onze americana & roots podcast Shelter From The Storm waar hij praatte over zijn nieuwe album ‘Playing By Ear’, opnemen in Abbey Road en Ryan Adams en Carole King als inspiratiebron. Beluister de podcast via hier.

Zie ook

di 7 dec 2021

John Blek

Concert gaat niet door | Nick Drake achtige liedjes met virtuoos fingerpicking gitaar!

di 15 mrt 2022

Sam Outlaw

Steengoede, authentieke country met een Californische vibe

do 10 feb 2022

DeWolff

Driekoppig rock ‘n rollmonster