donderdag 13 mei 2021

YES

Legendarische progrockband speelt album Relayer integraal

19:30
zaal open
20:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen support
locatie
donderdag 13 mei 2021

YES

Legendarische progrockband speelt album Relayer integraal

Dit is het verplaatste concert van zaterdag 23 mei 2020, naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen tot 1 juni 2020 van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoeft geen actie ondernomen te worden. Het kan zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum, over de restitutiemogelijkheid volgt later meer informatie. We zijn momenteel druk bezig de verschillende opties uit te werken. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers, maar vanwege de omvang van ons programma kan dit enige tijd duren. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

Relayer is het zevende album van de band en markeert het begin van een wat avontuurlijker tijdperk na het vertrek van toetsenist Rick Wakeman. Dat blijkt al meteen uit kant A, want dat bestaat uit slechts één nummer: het bijna 22 minuten durende epos The Gates Of Delirium. De jazzy progrocker Sound Chaser en het bespiegelende To Be Over maken dit classic album compleet. Yes speelt vanavond twee sets: eerst een selectie uit hun vijftigjarige carrière, gevolgd door de complete uitvoering van Relayer!

Bezetting: Steve Howe (gitaar), Alan White (drums), Geoff Downes (toetsen), Jon Davison (zang, akoestische gitaar) Billy Sherwood (bas, zang)