zondag 23 januari 2022

Yannick Peeters' GingerBlackGinger

Concert gaat niet door | Sunday Afternoon Jazz

Verplaatst
15:00
zaal open

Tijden zijn onder voorbehoud.

Ongeplaceerd
€ 25,-
€ 20,70

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Yannick Peeters - bas
Claron McFadden - zang
Frederik Leroux – gitaar
Frans Van Isacker - sax/klarinet
Jim Black - drums

locatie
zondag 23 januari 2022

Yannick Peeters' GingerBlackGinger

Concert gaat niet door | Sunday Afternoon Jazz

Verplaatst

Vanwege corona kan dit concert niet doorgaan zoals het oorspronkelijk bedacht is. Wij werken er samen met de boeker en musici hard aan om z.s.m. duidelijkheid te verschaffen. Dit kan echter enige tijd duren. Als dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail, hierin staan ook de restitutiemogelijkheden. 

Met GingerBlackGinger heeft de Vlaamse bassiste Yannick Peeters een heus dream team om zich heen verzameld. Met haar nieuwe band gooit ze alle overbodige ballast overboord en gaat ze op zoek naar een nieuw geluid.

Daarvoor gaat ze de samenwerking aan met een paar van de meest eigenzinnige muzikanten uit de avant-garde, zoals altsaxofonist Frans van Isacker en gitarist Frederik Leroux. Het past perfect in het straatje van drummer Jim Black, die een sleutelrol speelt in de avontuurlijke vleugel van de jazz. Ze delen het podium met klassiek zangeres Claron McFadden, die zich steeds vaker in jazzcontext laat gelden.