Bekijk hier alle

CLUBNIGHTS
Aanvang
Zaal open
Verwacht einde
Programma

Sharmoofers
Yallah! Yallah!
Fanfara Station
Numidia

Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Pandora

Yallah! Yallah! XL met o.a. Sharmoofers

Extra grote editie met Sharmoofers!

Geweest

Yallah! Yallah! XL met o.a. Sharmoofers | Zaterdag 18 maart 2023 | Pandora

Yallah! Yallah! pakt uit met een XL editie in TivoliVredenburg. In de vooravond staan de populaire Sharmoofers uit Egypte en het aanstekelijke Fanfara Station op het podium. Tot diep in de nacht draaien de DJ’s van Yallah! Yallah! de heetste tunes uit de Arabische wereld, met een live optreden van Numidia. Breng je habibi’s want dit wil je niet missen!

Sharmoofers
Sharmoofers uit Egypte staat bekend om hun vrolijke up-tempo muziek, die de surrealistische chaos van ons dagelijks leven beschrijft. Ze laten zich niet makkelijk in een hokje plaatsen: Naast invloeden uit de hiphop en funk hoor je vooral een aanstekelijke Afrikaanse sound terug.

Met hits zoals ‘Arosty’ en ‘Moftaqed El Habiba’ scoort Sharmoofers miljoenen streams op YouTube en Spotify. Niet gek voor een duo met een achtergrond als percussionisten, die in het Midden Oosten en Noord Afrika arenashows spelen voor tienduizenden enthousiaste fans. Tijdens Yallah! Yallah! XL maakt Sharmoofers hun debuut op een Nederlands podium, en wordt hun nieuwe album ‘Caravan’ gepresenteerd.

Fanfara Station
Een fanfare, een complete Noord-Afrikaanse ritmesectie en pompende electrobeats die het tempo bepalen - allemaal gecreëerd door slechts drie muzikanten. Het Italiaanse trio Fanfara Station - met roots in Tunesië en Noord Amerika - maakt vakkundig gebruik van loopstations en live overdubbing van een arsenaal aan instrumenten, en zet zo een onweerstaanbaar feest neer.

Numidia
Shows van Numidia op het Yallah! Yallah! podium zijn altijd één groot feest. Ook tijdens deze XL editie neemt de Nederlands-Marokkaanse artiest haar hits Chale, Meli Meli en Tout Est Bin mee naar TivoliVredenburg.

Yallah! Yallah!
Yallah! Yallah! is hét collectief voor Arabische popcultuur. De DJ’s van Yallah! Yallah! brengen de heetste tunes uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika naar clubs en festivals.

Verzamel je habibi’s en duik samen in deze XL Arabische nacht! Er zijn twee soorten tickets verkrijgbaar voor dit event:

Avondticket - aanvang 21:00 Sharmoofers, Fanfara Station, Numidia, Yallah! Yallah! Nachtticket - toegang vanaf 23:00 uur Numidia, Yallah! Yallah!

Op dit event kunnen er foto's of filmopnames worden gemaakt door ons mediateam. Wil jij niet in beeld? Zeg ons dat gerust, ook na afloop. Sta je op een foto of video en wil je dit niet? Stuur ons dan een berichtje of mail ons op [email protected] - Wij zullen er voor zorgen dat je onherkenbaar wordt gemaakt of dat het beeld direct wordt verwijderd.

Let op: 18+ (vanaf 23:00)