vrijdag 30 juli 2021

Walk The Line: Electronic

Programma met 1,5 m afstand - vier electronica acts in één tour

geweest

WALK THE LINE

programma

Tour 1:
20:20 deuren open
20:30 aanvang

Tour 2:
21:00 deuren open
21:10 aanvang

Tour 3:
21:40 deuren open
21:50 aanvang

vrijdag 30 juli 2021

Walk The Line: Electronic

Programma met 1,5 m afstand - vier electronica acts in één tour

geweest

Op vrijdag 30 juli is TivoliVredenburg de plek voor een verkoelende avond met hypnotiserende en mindblowing electronica! Plof op onze comfy seats en zak weg in de sounds van vier electronica acts van hoog niveau tijdens Walk The Line: Electronic. In een tour van twee uur lang passeer je Ronda, Pandora, Cloud 9 en Hertz en check je live performances van Alberta Balsam, Legowelt, Phasing Waves en Ultrastation.

 • Alberta Balsam (live)

  Alsof ze voor elkaar gemaakt zijn: de stukjes robuuste techno, quirky acid, moeilijke idm, knorrende electro en wat je zoal nog meer uit een batterij state-of-the-art-elektronica kunt toveren. Rotterdamse Alberta Balsam legt er een betoverend handgeknoopt tapijt mee op de dansvloer.

 • Legowelt (ambient live)

  Jawel, Legowelt gaat ambient. Even weg van de mix van italo, electro en house waarmee de Hagenaar groot is geworden, om live weg te dromen in space – zoals ook te horen op recente Legoweltplaten als ‘Secrets After Dreams’ en ‘Tips For Life’. Ogen sluiten warm aanbevolen.

 • Phasing Waves (Albert van Abbe & Ricky van Broekhoven)

  Phasing Waves is geen dj, producer of band, maar een in tegenfase golvende lichtsculptuur die hypnotiserende elektronische klanken genereert. Een weird soort muziekinstrument dus, waarmee geluidsontwerpers Albert van Abbe en Ricky van Broekhoven je een magische wereld intrekken.

 • Ultrastation

  De Utrechtse alleskunners Nuno dos Santos (Something Happening Somewehere) en Cosmic Force (Acid P303wer) geven elkaar de elleboog in Ultrastation voor een wervelende all-in-set waarin decks, synths en 909’s een onontkoombaar technofeestje bouwen.

 

Programma met 1,5 m afstand 

Dit programma vindt plaats met 1,5 meter afstand en heeft daardoor een beperkte capaciteit. Er is geen coronatoegangsbewijs (vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Heb je daarover vragen, kijk dan even op deze pagina.