menu zoeken
Naar agenda
dinsdag 5 februari 2019

World Wide Music

uitvoerenden

Neco Novellas zang
Thijs Borsten toetsen/producer
Lilian Vieira zang
Jalli Lamin Kuyateh zang/kora

aanvang
10:30
locatie

World Wide Music start om 10.30 uur en om 13.00 uur.

World Wide Music is een programma van 1,5 uur waarbij onderbouwleerlingen drie mini-concerten bijwonen in verschillende zalen van TivoliVredenburg. Tijdens de mini-concerten spelen professionele muzikanten muziek uit Afrika en Latijns Amerika. Daarnaast zullen ze enthousiast over de muziek vertellen, en over wat deze voor hen betekent.

De nadruk ligt bij World Wide Music vooral op de muzikale beleving. Voor leerlingen is deelname aan World Wide Music een unieke gelegenheid om op interactieve wijze kennis te maken met muziekstijlen uit andere werelddelen en om verschillende zalen (Hertz, Pandora en Cloud Nine) van TivoliVredenburg te bezoeken. Leerlingen maken in een carrouselvorm kennis met de drie verschillende muziekstijlen (Zuid-Amerikaans/Caraïbisch, Afrikaans en een zeer bijzondere cross-over tussen Afrikaanse muziek en jazz).

Neco Novello en Thijs Borsten
De uit Mozambique afkomstige Neco Novellas kan alles met zijn stem. Zo hoog als een sopraan en zo laag als een bas. Met zijn swingende gitaar speelt hij de waanzinnigste grooves. Samen met toetsenist / producer Thijs Borsten en een loop station zet hij de zaal in mum van tijd op zijn kop.

Lilian Vieira & band
De Braziliaanse zangeres Lilian Vieira is bekend van de formatie Zuco103. Ook werkte zij mee aan talloze albums als gastvocalist. De laatste jaren keerde ze terug naar haar muzikale roots uit Brazilië.

Jalli Lamin Kuyateh
Jalli Lamin Kuyateh speelt met zijn Jalliya Ensemble lekkere swingende muziek uit West Afrika. Van traditionele muziek tot moderne Afro pop: alles laten ze horen. Muziek waarop je niet stil kunt - en hoeft - blijven zitten!

Mail naar [email protected] voor verdere informatie.

 

TivoliVredenburg Connect: voor iedereen een leven lang muziek!

Wellicht vind je ook interessant

do 18 apr 2019

Dr. Pepper & The Crazy Groove Express

Schoolconcert

ma 11 feb 2019

Schoolconcert Maestro Eric: Flamenco! | 10:00

Groep 6, 7, 8

di 5 feb 2019

Paul Scheffer | Land van aankomst

Hoe migratie Nederland verdeelt en verandert