dinsdag 18 december 2018

World Blend Café

geweest
18:30
zaal open
20:15
aanvang
programma

Mehdi Maréchal
Samira’s Blues
3-minuten pitches
presentatie door Stan Rijven
DJ Safri

locatie
dinsdag 18 december 2018

World Blend Café

geweest

World Blend Café (WBC) is een netwerkbijeenkomst voor de Nederlandse wereldmuziek scene en wordt zo’n vijf keer per jaar door World Music Forum NL georganiseerd. Naar aanleiding van de actualiteit wordt telkens een ander thema gekozen en gediscussieerd met gastsprekers en aanwezigen. Ook kun je tijdens de bijeenkomst je eigen plan of idee tot samenwerking presenteren in een 3-minuten pitch. En natuurlijk is er tijdens de avond volop gelegenheid om te netwerken, tijdens het buffet of aan de bar.

Tijdens deze editie van World Blend Café staat de nabije buurt centraal: de wijk als wereld.

Mehdi Maréchal
Stimuleert STUW (Stichting Wereldmuziek Utrecht) sinds vorig jaar allerlei lokale muziek-initiatieven, bij onze Zuiderburen is Mehdi Maréchal al langer actief.Als directeur van Darna- het Vlaams Marokkaans Culturenhuis (Brussel) en nauw betrokken bij De Gentse Lente, ontwikkelt hij pakkende thema’s die mensen moeiteloos verbinden. Maréchal is een inclusief denker èn doener, die succesvol kleine gemeenschappen in grote projecten betrekt. Met een prikkelende inleiding zal hij de wereldmuziek-sector uitdagen, aan de zaal hierop te reageren. Dus, kom buurten!

Samira's Blues
Samira's Blues maakt magnetiserende Noord-Afrikaanse spirituals en originals in Arabisch, Tamazight en Frans. Met zangeres Samira Dainan, gitarist Bas Gaakeer, Hicham Oujamaa op Bendir en Darbouka, en Hassan Ait-Moumad op basgitaar

De toegang voor het WBC is gratis, maar aanmelden is verplicht.
Ook kun je tijdens het WBC een hapje eten. De kosten hiervoor bedragen €15,- p.p.

Klik hier om je aan te melden!

Zie ook