Programma

Class door docent Martin de Rijk

Locatie
Studio Pandora

Worden wie je bent

Een class van The School of Life

Geweest

Heb jij heimelijk het verlangen flamencodanser(es) te worden? Heb je een bovenmatige belangstelling voor de antieke kunst van het boekbinden? Of heb jij altijd al van fotografie je beroep willen maken? Iedereen kent wel het gevoel dat je niet alles uit jezelf haalt. Toe aan een nieuwe stap in je leven? Kom naar deze class!

Velen van ons hebben het gevoel dat ze eigenlijk iets anders met hun leven willen doen. Je ziet dan ook steeds meer mensen – al dan niet geholpen door de recessie – kiezen voor een nieuwe carrière. Het liefst een die aansluit bij hun persoonlijke waarden en interesses. Maar ook het oppakken van een oude hobby schenkt je wellicht die voldoening. Of het vrijmaken van je agenda zodat je weer tijd hebt voor het lezen van boeken of bezoeken van musea.

In deze class ga je je potentieel onderzoeken in een vrije, fantasierijke en losse vorm. Bovenal helpt deze class je bij het herkennen van jouw drijfveren en zet het je aan om de eerste zaadjes te planten voor een leven waarin je je passie de vrije teugel geeft. Wie weet waar dat heen leidt?

Worden Wie Je Bent is deel van een reeks classes van The School of Life waaronder: