Check ons

heavyprogramma
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma
  • 18:00 Zaal open
  • 19:00 Stygian Bough (Bell Witch & Aerial Ruin)
  • 20:00 Incantation
  • 21:15 Wolves In The Throne Room
  • 22:45 Afterparty: Heavy Metal Disco
Locatie
Pandora
Attend
Facebook-event

Wolves in the Throne Room

Spiritueel en hard blackmetaltrio | Support: Incantation + Stygian Bough (Bell Witch & Aerial Ruin samenwerking)

Geweest

Het Amerikaanse blackmetaltrio Wolves In The Throne Room neemt een geheel eigen plek in binnen het genre: ze laten zich inspireren door de majestueuze natuur van Noordwest-Amerika. Meer spiritueel dan satanisch dus, desondanks is hun metal harder dan hard, weet iedereen die de heren wel eens live heeft gezien. Onlangs tekende Wolves In The Throne Room bij het gerenommeerde label Relapse Records, waar op 20 augustus 2021 hun zevende studioalbum verschijnt! Mis ook de twee supports niet: Stygian Bough (Bell Witch & Aerial Ruin samenwerking, doommetal/darkfolk, VS) en Incantation (Amerikaanse deathmetal formatie).

Gratis afterparty: Heavy Metal Disco
Angels of Death, deze is voor jullie! Na afloop van Wolves in the Throne Room kan je in de foyer van Pandora terecht voor een gratis afterparty. Meer informatie lees je hier.

Dit is het verplaatste concert van 15 oktober 2021. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Support Blood Incantation kon helaas niet op deze nieuwe datum, Incantation is de vervanger.