Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
dinsdag 11 december 2018

Wolf Alice

Indierock met grunge- en shoegaze-echo’s

geweest
zaal open
19:30
aanvang
20:15

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Surfbort
locatie
dinsdag 11 december 2018

Wolf Alice

Indierock met grunge- en shoegaze-echo’s

geweest

De Engelse indierockband Wolf Alice won in hun thuisland zo ongeveer alle prijzen die er maar bestaan voor hun debuutalbum My Love Is Cool (2015). Inmiddels gaat ook de rest van de wereld overstag voor de gitaarrock van Wolf Alice, vooral vanwege de intense vocalen (en teksten) van frontvrouw Ellie Rowsell die je als het ware dwingen om naar de band te luisteren. Af en toe klinken er wat grunge- en shoegaze-echo’s door in hun geluid, zoals Elastica of Hole, maar tegelijkertijd is Wolf Alice helemaal nu. Tweede album Visions Of A Life verscheen in 2017 en kreeg wederom alleen maar juichende recensies!

Surfbort
Volume op 11 en gaan: dat is Surfbort. Het New-Yorkse viertal bracht dit jaar Friendship Music uit, hun debuutalbum met 17 rauwe punknummers, overladen met feedback en scheurende gitaren met de boodschap van een wereldverbeteraar. Niet zomaar oppervlakkige punk!

Bekijk hier een overzicht van al onze indieconcerten. Wil je op de hoogte blijven van ons indieprogramma, schrijf je dan hier in voor de mailing die we een paar keer per jaar versturen. 

Zie ook

zo 26 mei 2019

Fastlove: A Tribute To George Michael

Alle hits van Wham! en George Michael

za 8 jun 2019

Rob de Nijs

Theatershow Niet voor het laatst

vr 18 okt 2019

Fischer-Z

Celebrating 40 years of "The Worker"