Zaal open
Aanvang
Regulier
Regulier
€ 28,50
CJP
€ 22,90
Inclusief servicekosten.
Uitvoerenden

Wishful Singing
Bert van den Brink pianist, arrangeur
Marijke Klompmaker illustrator
Christa Moesker animator
Annechien Koerselman regie, lichtplan

Locatie
Hertz

Wishful Singing

Meezingconcert: Zing je sterk!

incl. servicekosten

In juni 2021 startte Wishful Singing het project Zing je sterk. Sindsdien heeft het ensemble al meer dan duizend patiënten met langdurige klachten na COVID-19 geholpen bij hun herstel met behulp van zang- en ademoefeningen. Nu brengt het closeharmony-gezelschap de aanstekelijke muziek uit dit programma naar de concertzaal. Meesterjazzpianist Bert van den Brink en de zangeressen van Wishful Singing nodigen je uit in een theatrale setting mee te zingen met Avond van Boudewijn de Groot en Zing Vecht Huil… van Ramses Shaffy. Elk lied belichaamt op eigen wijze het motto van de avond: zing je sterk!

Bijdrage aan inclusief concert
Zing je sterk is een project voor een diverse groep deelnemers uit heel Nederland. We zijn ons ervan bewust dat niet alle deelnemers het even breed hebben en de toegangsprijs van het meezingconcert kunnen betalen. Kan jij iets extra's missen en wil je bijdragen aan een inclusief concert? Doneer € 5,- bovenop je ticketprijs zodat ook de deelnemers met een kleinere portemonnee kunnen meezingen. De donatiemogelijkheid komt naar voren als je in het bestelproces zit. Het is ook mogelijk om een losse donatie te doen, dat kan via deze link.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.

Zie ook

Orpheus

Nederlands Kamerkoor

Moederdagconcert Nationale Koren

AVROTROS Vrijdagconcert