Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
Narco Polo
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Willem

Met zijn gloednieuwe album Spuug van God

Geweest

 

De Nederlandse rapper en zanger Willem ken je ook als Willy, de helft van het uiterst succesvolle rapduo The Opposites waarmee hij een lading grote hits scoorde en diverse lichte aardbevingen veroorzaakte op Lowlands en Pinkpop. Na het uiteenvallen van het tweetal belandde Willem in een persoonlijke crisis, waarvan hij op even eerlijke als indringende wijze verslag deed op zijn eerste soloalbum Man In Nood (2018), dat werd uitgeroepen tot 3voor12-Album van het jaar. De bijbehorende liveshows waren al even indrukwekkend, mede door de state-of-the-artvisuals. Het nieuwe album Spuug van God is net verschenen, met o.a. de singles In Mijn Ritme en Je Voelt Je Zo Alleen!

Vinyl
Alle kaartkopers van dit concert ontvangen een exclusieve 7-inch vinyl cadeau, met een selectie nieuwe tracks en een remix. Deze exclusieve vinyl uitgave is speciaal ontwikkeld voor Willem's concertbezoekers en dus nergens anders verkrijgbaar of te streamen.

Zin om na de show te blijven hangen? Kom dan langs bij Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games of pingpong, scoor een cocktail of speciaalbiertje en check videokunstwerk Canvas! www.tivolivredenburg.nl/park6 

Zie ook

Pete Philly & Perquisite

Europese album release tour

Mula B

Haagse rapper komt met zijn nieuwe album Narcopop naar Utrecht