Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Sterre Konijn sopraan
Rudi van Hest klarinetten
Jaber Fayad ud & composities
Anneke Wensink regie
Theun Mosk Ruimtetijd scenografie

Locatie
Cloud Nine

Wiegeling (6-18 maanden) 13:15

Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht

Geweest

Met Wiegeling brengt Frisse Oren een ode aan het wiegelied.
In een zachte, geborgen omgeving gaan een zangeres, een klarinettist en een udspeler muzikale ontmoetingen aan met het jonge publiek en met elkaar. Spelers en publiek bevinden zich samen in het decor van bewegende abstracte vormen, kleurrijke lichtbronnen en elementen die wonderlijke geluiden maken.

Een feest voor alle zintuigen waarin het heerlijk deinen en soezelen is.

Een Arabisch wiegelied uit de jeugdherinneringen van de Syrische Jaber Fayad is het vertrekpunt voor Wiegeling. Ook hoor je in Jabers composities invloeden van muziek van over de hele wereld en van alle tijden terug. De klanken prikkelen de verbeelding en doen je met een glimlach terugdenken aan plekken waar je zelf misschien nog nooit bent geweest. Ouder en kind hebben een eigen zitplek in dit decor, maar rondkruipen mag ook.

Vanaf een halfuur voor aanvang is er in Club Nine (naast de zaal) ruimte om alvast iets te drinken en tot rust te komen. Hier word je opgehaald voor het concert.

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

Deze voorstelling vindt plaats op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg. Deze is bereikbaar via roltrappen en trappen. Breng je een buggy mee, dan kun je met lift. Kom op tijd om grote wachttijd voor de lift te voorkomen. 

Tip: dit concert vindt ook om 10:00 uur en 11:15 uur plaats.

Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht

Het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht presenteert muziek in kleine bezetting op het allerhoogste niveau.

Meer IKFU