maandag 15 oktober 2018

Why Don’t We

Why Don’t We Europe

geweest
19:00
zaal open
19:45
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Eben Franckewitz
maandag 15 oktober 2018

Why Don’t We

Why Don’t We Europe

geweest

Dit concert is uitverkocht, er zijn nog wel tickets verkrijgbaar voor de show in 013 (Tilburg) op 16 oktober.

De Amerikaanse boyband Why Don’t We is met hun goed gezongen, dansbare pop razend populair in hun thuisland en verovert nu ook Europa. En dat terwijl de vijf boys (Jonah, Corbyn, Daniel, Jack en Zach) nog geen twee jaar bezig zijn als groep – Why Don’t We werd opgericht in september 2016. Inmiddels hebben ze vijf ep’s uitgebracht en scoren hun singles astronomisch goed op YouTube: Trust Fund Baby staat op 19 miljoen views, Nobody Gotta Know op 21 miljoen en Something Different tikte de 40 miljoen aan. Begin juni verscheen hun nieuwe single Hooked – wij zijn al verslaafd!

FAQ WHY DON’T WE

De Amerikaanse boyband Why Don’t We komt naar Utrecht! We snappen natuurlijk dat dit erg spannend is, dus om jullie gerust te stellen hopen we op deze manier jullie vragen te kunnen beantwoorden.

Meet & Greets
Meer informatie over de Meet & Greets/VIP pakketten ontvang je vanuit de partij waar je de tickets hebt gekocht. Tivolivredenburg is niet verantwoordelijk voor de samenstelling van deze VIP pakketten.

Mag een van mijn ouders mee naar het concert?
Als je ouders een reguliere kaart kopen mogen ze je natuurlijk begeleiden bij het concert, maar ook bij de Meet&Greet. Beneden in ons pand bevindt zich café Het Gegeven Paard waar ouders tijdens het concert eventueel kunnen verblijven voor een hapje en een drankje. Hier is geen entreebewijs voor nodig. TivoliVredenburg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarages Hoog Catherijne en La Vie.

Voor het zelfstandig bezoeken (zonder begeleiding van een meerderjarige) van dit concert hanteren wij een adviesleeftijd van 14 jaar. Bezoekers onder de 14 jaar mogen wel naar binnen, maar worden geadviseerd samen met meerderjarige het concert te bezoeken.

Informatie over de zaal
De zaal heeft enkel staanplaatsen, dus er zijn geen vaste plaatsen en je kan zelf een plekje uitzoeken in de zaal. Voor de veiligheid worden er dranghekken geplaatst. TivoliVredenburg schenkt geen alcohol aan jongeren onder de 18 jaar. Meer informatie over de zaal is hier te vinden.

Overig
We verzoeken je zo goed mogelijk de instructies van ons personeel te volgen om een goede inloop te garanderen. Er is een gratis bewaakte garderobe aanwezig.