menu zoeken
Naar agenda
dinsdag 11 december 2018

Who Owns The City?

Stad van Morgen #4

7,50

Prijzen zijn inclusief servicekosten en gardarobe.

aanvang
20:00
zaal open
19:30
eindtijd
22:00
club ninestedentoekomstaortaduicutrecht

Technologie en privacy staan regelmatig met elkaar op gespannen voet. Enerzijds biedt datatechnologie ons mogelijkheden om kennis delen en te verrijken. Anderzijds bedreigen datastromen in handen van commerciële bedrijven onze anonimiteit en privacy. Tot nog toe beperkte dit vraagstuk zich vooral tot de wereld van het internet. Maar steeds vaker maken en beïnvloeden databedrijven onze publieke ruimten. Wat kunnen bedrijven toevoegen aan het gebruik en de beleving van de stad? En op welke manier beïnvloed dit onze ‘gemeenschappelijke’ regie over de publieke ruimte? Hoe zet de stad Utrecht informatietechnologie eigenlijk in en hoe gaat de stad om met onzekerheid hierover bij stadsbewoners?

Stad van Morgen
Stad van Morgen is een programma van Architectuurcentrum Aorta in samenwerking met TivoliVredenburg en De Utrechtse Internet Courant. In deze serie lectures over de toekomst van onze leefomgeving ontrafelen we de uitdagingen voor de stad van morgen. Foto door Robert Oosterbroek voor Stad van Morgen.

Kennis & Debat in TivoliVredenburg
Dit programma is onderdeel van het Kennis & Debat-programma van TivoliVredenburg. Maandelijks een update krijgen met dit programma? Schrijf je dan in voor de Kennis & Debat-nieuwsbrief.

Wellicht vind je ook interessant

di 13 nov 2018

Zero Waste

Stad van Morgen #3

do 29 nov 2018

Mechanical Ecstasy

Club Guy & Roni & Slagwerk Den Haag

zo 21 okt 2018

Brasa Festival

Cultuurfestival

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord