Zaal open
Aanvang
Support act
geen
Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

Whitney Rose & Joshua Ray Walker

Catchy country met popinvloeden geïnspireerd door Tammy Wynette en George Jones,

incl. servicekosten & garderobe

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

De Canadees-Amerikaanse zangeres Whitney Rose maakt goed in het gehoor liggende country met popinvloeden. Ze mag zich dan laten inspireren door old-skool helden als Tammy Wynette en George Jones, de sound van Rose is helemaal nu. Hoewel, op haar voorlaatste album Rule 62 (2017) maakte ze een zeer geslaagd uitstapje naar de vintage country van de seventies. Haar laatste plaat We Still Go To Rodeos (2020) klinkt weer moderner en bewijst wederom de veelzijdigheid van Rose – zo legt ze op You’d Blame Me For The Rain een zwoele soulgroove neer die niet zou misstaan in het werk van Al Green!

Joshua Ray Walker
De Amerikaanse countrysensatie Joshua Ray Walker koppelt een imposante verschijning aan een indrukwekkend stemgeluid waar je u tegen zegt. Niet voor niets noemde het gerenommeerde  Rolling Stone Magazine hem “country’s most fascinating young songwriter” en tourde hij met namen als Colter Wall en Charley Crockett. Afgelopen jaar releasde Walker zijn laatste plaat See You Next Time met prijsnummer ‘Sexy After Dark’ waarmee hij zich definitief op de kaart zette.

Meer roots & americana?
In onze podcast Shelter From The Storm duikt onze host Stijn Buijst in de wereld van de americana & roots met gasten als Tim Knol, Judy Blank & DeWolff. Benieuwd? Beluister de podcast via deze link.

 

Zie ook

Dayna Kurtz

Mix tussen jazz, blues, folk en chanson à la Nina Simone