Whiskey Myers - TivoliVredenburg
Naar agenda
dinsdag 12 juni 2018

Whiskey Myers

in De Helling

17

prijzen zijn inclusief servicekosten

support
Mitch Rivers
aanvang
20:15
zaal open
19:30
CountryBallad in a Southern ManDe Helling

De Texaanse band Whiskey Myers maakt southern rock zoals southern rock bedoeld is: rauw, eerlijk en doordrenkt met, eh, whiskey. Met hun derde album Early Morning Shakes (2014) zette de band zichzelf serieus op de kaart, en met de uitbreiding van een vijf- naar zevenmansband in de daaropvolgende jaren werd de sound nog wat voller. Dat leidde tot hun voorlopig beste werk, het album Mud (2016). Goed doortimmerde songs, met passie en spelplezier gebracht. Laat je baard staan, trek een houthakkershemd aan en kom langs!

Mitch Rivers
Je kunt wel stellen dat de Rotterdamse Mitch Rivers een breed scala aan muziekstijlen beheerst: zo begon hij bij punkrock en eindigt hij nu met folk en americana. Daar zijn we blij mee, want op zijn naamloze eerste ep (2016) bewijst hij al dat zijn soulvolle stem, uitstekende gitaarspel en kwetsbare teksten geknipt zijn voor deze laatste twee genres!

Wil je op de hoogte blijven van blues, roots, americana in TivoliVredenburg en De Helling, schrijf je dan hier in voor de Rootsmailing die regelmatig verschijnt.

Wellicht vind je ook interessant

wo 2 mei 2018

Paul Benjaman and Chris Blevins & Levi Parham

ma 21 mei 2018

The Band of Heathens

di 4 sep 2018

Boris McCutcheon & the Saltlicks

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord