Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
maandag 12 augustus 2019

Wende

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

€ 35,10

incl. servicekosten

Bestel tickets

Bekijk hier alle Slottuin concerten!

zaal open
19:30
aanvang
20:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
maandag 12 augustus 2019

Wende

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

€ 35,10

incl. servicekosten

Bestel tickets

Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren een aantal openluchtconcerten deze zomer in het Slottuintheater. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist belooft het een bijzondere avond te worden.

Singer/songwriter, theatermaakster, chansonnière, actrice, performer, producer, artist in residence bij Koninklijk Theater Carré; Wende is het allemaal en helemaal. Met haar scherpzinnige eigen stem en gezonde hekel aan hokjes en trends vertelt ze verhalen op het snijvlak van wie en waarom. Wende gebruikt haar podium vooral voor uitdagende, grensverleggende projecten waarbij taal, techniek en genre steeds een andere, verrassende rol spelen. Zo is haar meest recente project MENS een even rauw als spraakmakend tijdsbeeld met bloedspannende electrobeats en openhartige, breekbare liedjes. De voorstelling werd begin 2018 bewerkt tot Wendes eerste Nederlandstalige album en toert inmiddels voor het tweede seizoen langs poppodia, festivals en theaters.

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije plaatskeuze. Meer informatie over de locatie lees je hier.

Zie ook

di 13 aug 2019

Diggy Dex

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

vr 28 feb 2020

Maan

Veelzijdige Nederlandse popzangeres

do 26 mrt 2020

Eefje de Visser

Fluisterpop met ingetogen nummers en elektronische invloeden