Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
geen
Locatie
Slottuin Zeist
Attend
Facebook-event

Wende

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

Geweest

Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren een aantal openluchtconcerten deze zomer in het Slottuintheater. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist belooft het een bijzondere avond te worden.

Singer/songwriter, theatermaakster, chansonnière, actrice, performer, producer, artist in residence bij Koninklijk Theater Carré; Wende is het allemaal en helemaal. Met haar scherpzinnige eigen stem en gezonde hekel aan hokjes en trends vertelt ze verhalen op het snijvlak van wie en waarom. Wende gebruikt haar podium vooral voor uitdagende, grensverleggende projecten waarbij taal, techniek en genre steeds een andere, verrassende rol spelen. Zo is haar meest recente project MENS een even rauw als spraakmakend tijdsbeeld met bloedspannende electrobeats en openhartige, breekbare liedjes. De voorstelling werd begin 2018 bewerkt tot Wendes eerste Nederlandstalige album en toert inmiddels voor het tweede seizoen langs poppodia, festivals en theaters.

Weersomstandigheden
Omdat het concert op een buitenlocatie is adviseren we om op de dag zelf de weeromstandigheden te bekijken. Je kunt eventueel ook een kussentje meenemen om op te zitten.

Route & Parkeren
Het Slottuintheater staat in de tuin van Slot Zeist. Je bereikt het theater via het witte bruggetje aan de Hernhuttersingel aan de achterkant van het Slot. Naast het Slottuintheater is een parkeerplaats waar je gratis je auto kwijt kunt. Omdat hier niet veel ruimte is raden we je aan om met de fiets te komen. Via deze link kun je de route naar Slottuin Zeist (Zinzendorflaan 1, Zeist) opzoeken.

Fietsen: Voor fietsen is er op de Hernhuttersingel een fietsenstalling gemaakt waar je je fiets kan plaatsen.

Openbaar vervoer: Slot Zeist is goed bereikbaar met het OV. Vanaf het NS Station Utrecht Centraal en/of station Driebergen-Zeist vertrekken bussen die dichtbij Slot Zeist stoppen.

Eten & Drinken
Bij Slottuin Zeist is een bar aanwezig waar je met munten betaald. Bij de muntenverkoop kan zowel met pin als cash betaald kan worden. Voor de kleine trek zijn er ook friet en snacks beschikbaar.