Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
maandag 1 juli 2019

Weezer

KINK presents

geweest
CHECK ONS

INDIEPROGRAMMA

zaal open
19:30
aanvang
20:00
verwachte eindtijd
23:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Mozes & The Firstborn + TAPE TOY
locatie
maandag 1 juli 2019

Weezer

KINK presents

geweest

Dit is het verplaatste concert van donderdag 4 juli. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, er is een e-mail met meer informatie verstuurd naar de ticketkopers.

De Amerikaanse gitaarband Weezer is met hun eerste twee albums Weezer The Blue Album (1993) en Pinkerton (1996) mede verantwoordelijk voor de sound van de nineties. Grote kracht van Weezer is dat ze catchy popmelodieën weten te combineren met een grunge-achtig gitaargeluid à la The Pixies of The Smashing Pumpkins, of zoals frontman Rivers Cuomo zelf Weezer beschrijft: ‘Beach Boys met Marshall-versterkers’. Na een Green, Red en White Album is Weezers Black Album afgelopen mei uitgekomen.

Mozes and the Firstborn is niet alleen een van de beste livebands van Nederland, maar mogelijk ook de allercoolste. Sinds 2011 maakt de hele wereld - de band belandde al snel op de internationale radar dankzij het Amerikaanse tapelabel Burger Records - kennis met dit energieke viertal dat uitblinkt in het maken van sleazy garagerock.

TAPE TOY is gek en dat is goed. Niet gehinderd door de drang om hip te zijn, gaat het Amsterdamse jonge honden kwartet lekker zijn eigen gang. Dat levert springerige muziek op met harde gitaren, slimme synths en maffe wendingen. Voeg daar veel energie en een bundel songs 'type oorwurm' aan toe en je begrijpt dat TAPE TOY niet “nieuwe band nummer zoveel" is.

Dit concert is in samenwerking met KINK.

Speciaal voor deze show hebben we in samenwerking met Charles Degeyter deze unieke poster ontwikkeld. Deze zullen we ook in gelimiteerde oplage als zeefdruk verkopen tijdens de show van Weezer op maandag 1 juli.