Menu Sluit Agenda Zoeken Kassa
vrijdag 15 juni 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Waylon

The World Can Wait

€ 33,95

geweest

Inclusief servicekosten & garderobe.

aanvang
20:15
zaal open
19:00
support
geen
locatie
vrijdag 15 juni 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Waylon

The World Can Wait

€ 33,95

geweest

Inclusief servicekosten & garderobe.

Bij dit concert zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.

De Nederlandse zanger/gitarist Waylon heeft zich sinds zijn doorbraak met zijn debuutsingle Wicked Way (2009) ontwikkeld tot een veelzijdig artiest. Country blijft zijn grote liefde (niet voor niets leende hij zijn artiestennaam van de Amerikaanse countryheld Waylon Jennings) maar Waylon excelleert eveneens in soul, funk en blues. Afgelopen jaar was voor Waylon een mooie opmars naar 2018. Met een tour die binnen een dag uitverkocht, winnende coach bij The Voice of Holland en eveneens winnaar van It takes 2. Daarnaast waren er 3 uitverkochte Ahoy shows met Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden. Tijdens zijn nieuwe The World Can Wait-tour wordt een voorproefje gegeven van het gelijknamige album. Voor dit album keert Waylon terug naar zijn liefdevolle muzikale roots, die nog steeds geworteld zijn in Nashville.

Er is bij dit concert een beperkt aantal rolstoeltickets beschikbaar. Bel met de kassa voor het reserveren van een van deze plaatsen (030-2314544 - ma – za 10:00 tot 18:00 uur).

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, want elke vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot het sfeervolle en zomerse Park 6! Dit indoorpark is de perfecte plek om na te praten over het concert en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Park 6 is gratis toegankelijk. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.

 

Ook interessant

vr 19 apr 2019

Wibi Soerjadi

Fabelachtig pianoconcert

wo 27 mrt 2019

Stairway To Heaven: Led Zeppelin Masters

Celebrate the 50th Anniversary of Led Zeppelin

vr 22 feb 2019

The Gloaming

Traditionele Ierse muziek

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord